Gore-Tex kalvot ja materiaalit

Gore-Tex kalvot ja materiaalit

Gore® C-KNIT

Mukavuuden uusi taso! Gore-Texin kudottu vuorimateriaali GORE C-KNIT on erittäin mukavan tuntuinen paljasta ihoa vasten. GORE C-KNIT -vuorimateriaalia käytetään uusissa kolmikerroksisissa Gore-Tex-vaatteissa. Se on jopa 15 % hengittävämpi ja 10 % kevyempi kuin vastaavat Gore-Tex-kalvot tricot-vuorilla. Pehmeyttä on myös tutkittu Japanissa elokuussa 2014, ja tutkimuksen mukaan C-KNIT oli huomattavasti pehmeämmän tuntuinen ihoa vasten. Pehmeys ja mukavuus tulee kudotusta materiaalista. Äärimmäisen ohut ja tiheäksi kudottu materiaali hengittää aiempaa paremmin ja on kestävämpi ja kevyempi. Pehmeyden ansiosta vaatteet ovat helpompi pukea ja riisua, kun kangas liukuu paremmin ihoa tai alusvaatetta vasten.

GORE C-KNIT läpileikkaus:

Gore C-Knit läpileikkaus

GORE-TEX® Active Shell

Kestävä ja hengittävä kolmikerroskalvorakenne, joka koostuu päällikankaasta, kalvosta sekä suoraan kalvoon laminoidusta vuorikankaasta. Tuulen- ja vedenpitävä. Suunniteltu erityisesti nopeatempoisia aktiviteetteja varten. Gore-Tex Active Shell -kalvollisen tuotteen maksimipaino on 400 g.

hengittävä kuoritakki

 • Erittäin hengittävä (RET <3)
 • Kestävästi vedenpitävä ja hengittävä
 • Erittäin kevyt (Active Shell -kalvollisen tuotteen maksimipaino 400 g)
 • Miellyttävä ihoa vasten
 • Kehitetty erityisesti nopeatempoisia aktiviteetteja varten

GORE-TEX® Paclite Shell

Erittäin kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan. Polyesterinen tai nyloninen päällikangas, jonka alla kalvo. Kalvon alla suojaava kerros, jonka ansiosta erillistä vuoria ei tarvita, ja näin painoa on saatu pudotettua. Suojaava kerros on valmistettu oleofobisesta (öljyä hylkivästä) materiaalista ja hiilestä. Teipatut saumat.

GORE-TEX® 2- ja 3-kerrosrakenteet

Monikäyttöinen, pitkäikäinen, hengittävä, sateen- ja tuulenpitävä. Suunniteltu laaja-alaisesti käytettäväksi useissa ulkoilma-aktiviteeteissa. Teipatut saumat. Saatavilla sekä 2- että 3-kerrosrakenteilla:

Kaksikerroskalvo:

goretex kalvo

 • Joustava
 • Hiljainen
 • Kalvo on sidottu päällikankaaseen. Kalvoa suojaa tuotteen sisäpuolella erillinen vuori
 • Hieman muita kalvorakenteita lämpimämpi, kiitos sisäpuolen vuoren
 • Untuvalla tai keinokuidulla eristetyt Gore-Tex-talvi- ja laskettelutakit ovat 2-kerrosrakenteella toteutettuja

Kolmikerroskalvo:

vedenpitävä goretex kalvo

 • Erittäin kestävä
 • Päällikangas, kalvo ja sisäpinnan suojavuori on rakennettu yhdeksi kokonaisuudeksi

GORE-TEX® Pro

Erittäin kestävä, hengittävä sekä sateen- ja tuulenpitävä. Soveltuu vaativaan ammattilaistasoiseen käyttöön. Aina 3-kerrosrakenteella valmistettu. Teipatut saumat.

säältä suojaava kuoritakki

 • Muita Gore-Tex-malleja kestävämpi kalvorakenne
 • Erittäin kestävät, vähintään 40D-vahvuiset pintakankaat
 • Päällikangas, kalvo ja sisäpinnan Gore Micro Grid Backer -vuori on rakennettu yhdeksi kokonaisuudeksi
 • Soveltuu parhaiten haastavaan käyttöön vaativissa, vaihtelevissa olosuhteissa

Gore-Tex Soft Shell

Sateen- ja tuulenpitävä, kestävä, hengittävä. Teipatut saumat. Erittäin miellyttävä päällä. Kolmikerrosrakenne, jossa kalvo on sidottu pehmeään ulkokankaaseen ja pehmeään fleece- tai flanellivuoriin. Tällä tekniikalla valmistetaan vain harvoja vaatemalleja ja ne ovat usein talviurheiluun, kuten lasketteluun ja vapaalaskuun suunnattuja. 

Gore Windstopper

Windstopper materiaali valmistetaan laminoimalla Windstopper kalvo yhteen useiden erilaisten kangasvaihtoehtojen kanssa, joiden valintaan vaikutta lopputuotteen käyttötarkoitus. Lopputuotteen rakenne koostuu usemmiten kolmesta kerroksesta, joista keskimmäinen on Windstopper kalvo. Muiden kankaiden tärkeimpänä tehtävänä on suojella kalvoa kulumiselta.

Nimensä mukaisesti Windstopper kangas on täysin tuulen pitävää ja hylkii vettä sekä lunta. Kangas soveltuu erinomaisesti urheiluun ympäri vuoden tarjoten täyden tuulensuojan ja erinomaisen hengittävyyden.

tuulenpitävä ulkoilutakki

Talviaikaan kalvon ansiosta viiman vaikutus katoaa pakkasen purevuudesta, näin kalvollinen kangas on jopa 2,5 kertaa lämpimämpää kuin sama kangas ilman kalvoa. Windstopper materiaali on erittäin monikäyttöistä, sen avulla voit ottaa suorituksestasi kaiken irti. Käyttämällä kaiken energian suoritukseen ja jättämällä kehon lämpimänä pitämisen oikein valituille vaatteille.

Windstopper-kankaita

Windstopper Active Shell

Kevyin ja kaikista pienimpään tilaan pakkautuva vaihtoehto, vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Parhaimmillaan kovassa liikunnassa ympäri vuoden. Pällikangas valmistettu kulutuskestävästä polyestetr ja polyamid sekoitteesta, kankassa 2-kerros rakenne.

Windstopper Softshell

Softshell yhdistää tuulenpitävän ja vettä hylkivän takin ja lämpimän keskikerroksen kaikki hyvät ominaisuudet, yhdeksi vaatekappaleeksi. Vaate on parhaimmillaan pitkäkestoisessa urheilussa aina vaeltamisesta hiihtoon. Valmsitetaan pehmeästä, hiljaisesta ja venyvästä materiaalista, kankaassa 3-kerros rakenne.

Winstopper Technical Fleece

Windstopper laminointi tarjoaa normaalia laminoimatonta fleecemateriaalia enemmän lämpöä, laminointi vaikuttaa hyvin vähän kankaan painoon tai paksuuteen. Lisäksi kankaasta tulee täysin tuulenpitävää. Toimii erinomaisesti sellaisenaan tai osana kerrospukeutumista. Valmistetaan laminoimalla kalvo pehmeään fleece materiaaliin, 3-kerros rakenne. Laminointi tekee kankaasta 2,5 kertaa lämpimämpää, kuin sama kangas laminoimattomana.

Windstopper Insulated Shell

Topattu kuorivaate, eli Windstopper kalvo on laminoitu jotain ilmavaa eristettä sisältävään kankaaseen. Näin Windstopper kalvo pitää tuulen takin ulkopuolella ja ilmava eriste vangitsee sisäänsä ilmaa, luoden todella hyvän eristeen. Kangas on täysin tuulenpitävää ja vettä hylkivää, sopii kylmään ja tuuliseen ympäristöön. Windstopper laminoitu kangas on laminoimatonta kangasta huomattavasti lämpimämpää, kankaassa 4-kerros rakenne.

Kommentit