Hanwag-kenkien lestit

Hanwag-kenkien lestit

Hyvän kengän tärkein ominaisuus on istuvuus. Erilaisilla nauhoitusratkaisuilla yksi kenkä voi istua moneen jalkaan, mutta huomattavasti miellyttävämpi kenkä syntyy kun sen lesti, eli muotti jonka mukaan kenkä valmistetaan, vastaa mahdollisimman hyvin käyttäjän jalkaa. Tästä syystä Hanwag valmistaa kenkiä usealla eri lestillä. Esimerkiksi Tatra-vaelluskengästä on saatavilla normaalilestin lisäksi leveämpi wide-malli, kapeampi narrow-malli ja Bunion-malli, joka on valmistettu Hanwagin Hallux valux -lestin mukaan ja sopii erinomaisesti niille, joilla on vaivaisenluu.

Alla lueteltujen lestien lisäksi Hanwagilta löytyy normaalilesti, joka käy useimmille ulkoilijoille. Tervetuloa myymäläämme sovittamaan kenkiä asiantuntevien myyjiemme avustuksella.

Hanwag wide-lesti

Wide - leveä lesti

Wide-lesti on nimensä mukaisesti leveämpi kuin normaali lesti. Wide-lestin kantakuppi on samanlevyinen kuin normaalilestissä, mutta päkiän ja varpaiden kohdalta se on jalan molemmilta puolilta leveämpi kuin normaalilesti. Wide-lesti sopii erinomaisesti leveämpijalkaisille ulkoilijoille.

Hanwag narrow-lesti

Narrow - kapea lesti

Narrow-lesti on nimensä mukaisesti kapeampi kuin normaali lesti. Narrow-lestin kantakuppi on hieman kapeampi kuin normaalilestissä, päkiän ja varpaiden kohdalta se on jalan molemmilta puolilta selkeästi kapeampi kuin normaalilesti. Narrow-lesti sopii erinomaisesti ulkoilijoille, joiden jalka on kapea tai joilla on ongelmia löytää sopivaa kenkää jonka saisi kiristettyä hyvin istuvaksi.

Hanwag hallux valugs -lesti

Hallugs Valgus - lisätilaa vaivaisenluulle

Hallux Valgus -lesti, joka löytyy Hanwagin kaikista Bunion-malleista, on muuten kuin normaalilesti, mutta siinä on lisätilaa isavarpaan tyvinivelen kohdalla. Hallux Valgus -lesti on suunniteltu ulkoilijoille, jotka kaipaavat lisätilaa isovarpaan tyvinivelen kohdalle tai jotka kärsivät vaivaisenluun aiheuttamasta oireista.

Hanwag Straight-lesti

Straight - lisätilaa isovarpaalle

Straight-lesti on kuin normaalilesti, mutta siinä on isovarpaalle enemmän tilaa. Siinä missä normaalilesti alkaa kaventumaan tasaisesti molemmilta puolilta kenkää päkiän kohdalla, Straight-lestissä isovarpaan puolelta varvastila jatkuu suorana ilman kaventumista.

Kommentit