Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uusi
    • AOTEA II LADY GTX 1
    • AOTEA II LADY GTX 2
    • AOTEA II LADY GTX 3
    • AOTEA II LADY GTX 4
    • AOTEA II LADY GTX 5

    Hanwag AOTEA II LADY GTX Naiset

    Tuotenumero: H600701
    Hinta sis. alv
    239,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    HONEY/ASPHALT
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video

    Naisten vedenpitävät nauhanilkkurit laadukkaalla pitopohjalla

    Kiireettömiin kävelylenkkeihin metsäpoluilla ja arkisiin menoihin kaupunkien kaduilla – näistä syys- ja talvikäyttöön suunnitelluista kengistä on moneksi. Korkealaatuista nahkaa oleva päällinen, vedenpitävä kalvo, väljä lesti ja pitävä kitkapohja tekevät näistä kengistä täydellisen valinnan viileimpien vuodenaikojen luottojalkineiksi.

    • Päällinen laadukasta, lujatekoista nupukkinahkaa
    • Veden- ja tuulenpitävä Gore-Tex® -kalvo
    • Tilava Straight Fit -lesti antaa lisätilaa isovarpaalle
    • Pehmustettu varsi tarjoaa tukevan ja napakan istuvuuden
    • Kantapäässä askellusta vaimentava rakenne
    • Pitävä Michelin® V-Rough -pitopohja

    Lujaa pitoa ja varmaa säänkestävyyttä

    Kengässä on laadukkaasta, talviolosuhteissa testatusta kumista valmistettu karkeakuvioinen Michelin® V-Rough -kitkapohja, joka tarjoaa vakaata pitoa lumista, pakkasen jäädyttämää maastoa vasten. Pohjan V-kuvio perustuu suosittuun Michelin Alpin 5 -talvirenkaaseen ja se säilyttää toimivuutensa jopa -30°C asteen paukkupakkasilla. Kengän korkealaatuisen nahkapäällisen alla on täysin veden- ja tuulenpitävä Gore-Tex -kalvo, joka suojaa jalkoja lumen ja loskan kosteudelta sekä kylmältä pakkasviimalta.

    Straight Fit – enemmän tilaa varpaille

    Hanwag on tunnettu lesteistään. Sraight Fit -lesti on suunniteltu mukavuus edellä teknisyyden jäädessä sivurooliin. Kenkä on isovarpaan kohdalta tavanomaista tilavampi sallien varpaalle vapauden olla suorana. Lisäksi koko kengän kärkiosa on tilavampi korkeudeltaan, jolloin varpailla on enemmän liikkumatilaa. Pakkasilla käytettävä kenkä on suositeltavaa olla riittävän väljä, jotta kengän sisään mahtuu tarvittaessa paksu sukka ilman että kenkä muuttuu sukan myötä tiukaksi. Jalan ja kengän väliin on hyvä jättää tilaa ilmalle, jotta jalka pysyy lämpimänä kylmimmilläkin talvikeleillä.

    Vastuullisesti tuotettua nahkaa

    Hanwagin käyttämä nahka on aina elintarviketeollisuuden sivutuote. Tuotantoprosessin hiilijalanjäljen minimoimiseksi kenkien koko valmistustusketju aina raaka-aineiden tuottajista kenkien valmistukseen ja myyntiin asti sijaitsee Euroopan rajojen sisäpuolella. Ainoa poikkeus tähän on jakin nahka, joka on tiibetiläistä alkuperää. Hanwag on tarkoin valinnut yhteistyökumppaninsa, joilta he ostavat kengissään käytettävän nahan. Pitkän ajan saatossa karttuneella ammattitaidolla ja lujalla asiantuntijuudella valjastetuilta yhteistyöorganisaatioilta ostettu nahka toimitetaan Leather Working Groupin sertifioimiin parkitsemoihin, joista osa on täysin CO2-neutraaleja, Terracare® Zero -sertifioituja toimijoita. Terracare® Zero -sertifioidun tehtaan parkitsemisprosessi kuluttaa vesivarantoja tavanomaisia nahan parkitsemoita huomattavasti vähemmän. Hanwagin kenkiä valmistetaan tarkoin laatuvaatimuksin Saksassa, Unkarissa ja Romaniassa.

    Tekniset tiedot
    Koko
    3,5
    Paino
    980.00 g
    Päällysmateriaali
    Nupukkinahka
    Kalvo
    Gore-Tex
    Välipohja
    Polyuretaani, Kumi
    Ulkopohja
    Michelin® V-Rough
    Sukupuoli
    Naiset
    Gore-Tex
    Kyllä
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite