Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    HENKILÖKUNNAN SUOSIKKIVAELLUSKENGÄT

    Mitkä ovat partioaittalaisten suosikkivaelluskengät? Henkilökuntamme on aktiivista ja innokasta ulkoiluväkeä. Vaellus- ja retkeilykilometreja tulee vuodessa useita tuhansia. Poluilla kiertäessä ja kivien hiertäessä, ovat tietyt kenkämallit nousseet monilla suosikin asemaan. Espoon Tapiolan myymälän Sakari esittelee Partioaitan asiantuntijoiden viisi suosikkivaelluskenkää.

    Hanwag TATRA II

    "Tukeva kenkä järeällä, mutta erittäin rullaavalla ja menevällä ulkopohjalla. Valitsisin tämän luotettavan vaelluskengän pidemmälle ja haastavalle vaellukselle tunturi-Lappiin tai miksei ihan kevyemmällekin retkelle."
    -Sakari, Partioaitta Tapiola, Espoo

    Suosittelemme Hanwagin Tatra II -ikisuosikkeja vaikeaan maastoon tai pitkille vaelluksille täyteen pakatun rinkan kanssa. Kun kengät puhdistaa käytön jälkeen ja vahaa pinnan säännöllisesti, niistä saa hyvin pitkäikäiset luottokumppanit. Tatra II -kengistä löytyy myös leveä ja kapea lesti sekä bunion-lestinen versio, sekä tyylikkäällä karhu-logolla varustettu versio. 
    TATRA II -VAELLUSKENKIEN ERI VERSIOT 

    Meindl OHTO LIGHT

    "Kengässä on erityisen mukava kannan vaimennus sekä rullaava pohja. Lisäksi kenkä mukautuu omaan jalkaan sopivaksi käytön myötä Air-Active Vakuum -pohjallisen ansiosta. Valitsisin nämä kengät esimerkiksi muutaman päivän ruskaretkelle erämaahan."
    -Sakari, Partioaitta Tapiola, Espoo

    Suosittelemme Ohto Light -vaelluskenkiä retkille ja vaelluksille kevyiden kantamusten kanssa. Ulkonäkönsä puolesta nämä ovat perinteikkäät vedenpitävät vaelluskengät, mutta joustava pohja ja kengän keveys tekevät niistä ketterämpäänkin menoon soveltuvan. Näitä Sloveniassa valmistettuja vaelluskenkiä on myös helppo huoltaa.
    OHTO LIGHT JA MUUT KETTERÄT VAELLUSKENGÄT 

    Hanwag BANKS

    "Tässä kengässä on mukavasti pehmustettu välipohja, joka antaa pehmeän tuntuman. Banks soveltuu arkiseen käyttöön lähimaastossa tai päiväretkelle Kainuun mäkisille poluille."
    -Sakari, Partioaitta Tapiola, Espoo

    Suosittelemme Hanwag Banks -vaelluskenkiä arkiulkoiluun ja poluilla samoilemiseen. Mutta on näitä moni kehunut myös vaelluskäytössä. Kengän kohokuvioitu Vibram-pohja antaa mukavasti pitoa ympäri vuoden ja kenkiin mahtuu hieman leveämpikin jalka. Kestosuosikista löytyy myös talviversiot, joihin on lisätty vuorta sekä kesäversiot, jotka ovat matalavartiset.

    Bankseista on moneksi 

    Hoka ANACAPA MID

    "Kengässä on Hokalta tunnettu hyvä iskunvaimennus ja kantakorotusta, mikä antaa mukavan rullaavan askeleen myös ylämäessä. Luottokengät päiväretkille ilman kantamuksia tai pienempien vuorten huiputukseen Norjassa."
    -Sakari, Partioaitta Tapiola, Espoo

    Suosittelemme Hoka Ancapa Mid -retkeilykenkiä kevytretkeilyyn.  Nämä sopivat parhaiten heille, jotka toivovat vaelluskengiltään enemmän lenkkikenkämäistä keveyttä, joustavuutta ja iskunvaimennusta. 

    Anacapa ja muita kevyempiä retkeilykenkiä 

    Alfa MESA PERFORM

    "Monikäyttöiset, helppohoitoiset ja tyylikkäät ulkoilukengät. Käyttäisin näitä ulkotöissä ja retkellä Etelä-Suomen kansallispuistoissa."
    -Sakari, Partioaitta Tapiola, Espoo

    Suosittelemme Alfa Mesa Perform -vaelluskenkiä niille, jotka kaipaavat pelkistettyjä ulkoilukenkiä lyhyellä varrella. Nämä kengät on näppärä pukea jalkaan ja pitoa löytyy ympärivuotiseen ulkoiluun. Norjalainen Alfa tarjoaa kengilleen myös kokonaisvaltaisen korjauspalvelun, mikäli tarve vaatii. 
    Mesa perform ja muut lyhytvartiset retkeilykengät 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite