Hestra-arvonnan voittaja valitsi Army Leather GTX Mitt -hanskat

Hestra-arvonnan voittaja valitsi Army Leather GTX Mitt -hanskat

Osallistuin Partioaitan Hestra-arvontaan, ja kerrankin lykästi! Pääsin valitsemaan haluamani hanskat Hestran mallistosta, ja valintani osui Army Leather GTX Mitt -käsineisiin. Sopivasti edessä oli pitkä viikonloppu Inarissa, Skabmagovat-festareilla, jossa katsellaan päivittäin leffoja myös lumesta tehdyssä elokuvateatterissa.

Joskus pakkaslukemat ovat kuulemma hätyytelleet viittäkymmentä, omalle kohdalle on sattunut pahimmillaan joku -35 astetta.
Tällä reissulla mittari näytti kylmimmillään -26 astetta, tosin välillä reippaan viiman kera. Hestran kintaat pääsivät siis testiin. Kävellessä hotellilta teatterille käsille tuli suorastaan hiki. Mutta vaikka kädet tuntuivat kostealta, niin reilun tunnin rupeama lumiteatterissa näissä hanskoissa oli kuin pumpulissa ja täytyy sanoa, että hanskat olivat jopa turhan lämpimät tälle kelille (ja näin sanoo käyttäjä, jonka käsiä palelee aina)! Kädet myös lämpenivät nopsaan, kun ne laittoi takaisin kintaisiin valokuvien näpsimisen välillä. Kelin lämmetessä olikin pakko vaihtaa lapasiin, ja toivoa salaa hiukan kylmempiä kelejä vielä tälle talvelle, että kintaat pääsisivät vielä todelliseen testiin!

Nämä tulevat olemaan mukana myös talvisilla geokätköilyreissuilla. Varsinkin kun etsii pidempää kätkösarjaa ja loggailee kätköjä pakkasessa, niin veikkaisin että näissä saa nopsaan palautettua kohmeisiin käsiin lämmön!

Tykkään hanskoista, ja näillä takuulla mennään vuosikaudet!

Kiitos Partioaitalle ja onnettarelle :)

Terveisin,

Päivi

Skabmagovat-festari Inarissa

Kommentit