Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • ARMY LEATHER HELI SKI - 5 FINGER 1

    Hestra ARMY LEATHER HELI SKI - 5 FINGER Unisex

    Tuotenumero: EX0002202
    149,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    red
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Video
    Video
    Video
    Video

    Tämä moderni klassikko on Hestran tunnetuimpia ja suosituimpia malleja - ja syystä. Hanska on hieman tavallista pidempi ja soveltuu täten erinomaisesti off-piste-hiihtoon missä lumi pöllyää. Päällinen tuulen- ja vedenpitävää sekä hengittävää kolmikerroksista Hestra Triton polyamidi -materiaalia. Kämmenpuoli on valmistettu Hestran kaikista kestävimmästä Army Leather -materiaalista. Sisähanska on irrotettavissa ja sen valmistusmateriaalina on käytetty synteettistä Bemberg-polyesteria. Ulkohanskan eristeenä käytetty polyesteri/Fiberfill. Lumilukko tarrakiinnityksellä sekä joustava lenkki kiinnitettäväksi ranteeseen, jossa käsine voi roikkua niin ettei se putoa maahan.

    Kun Hestran omistajat Claes ja Svante tapasivat 90-luvun lopussa yhden maailman suurimman heliski-operaattorin, kanadalaisen CMH:n, perustajan, he alkoivat keskustella hiidosta ja turvallisuudesta. Kanadalaiset olivat testanneet Hestran hanskoja ja he pitivät niistä. Heidän arkensa vaati kuitenkin enemmän. He tarvitsivat pitkävartiset, kestävät hanskat, jotka toimivat irtolumessa. Parannusta haluttiin myös sille, että hanskat eivät lähtisi lentoon helikopterin aiheuttavan viiman mukana.

    Claes ja Svante päättivät tehdä hanskan keikkein vaativimmille ja äärisolosuhteisiin altistuville hiihtäjille. He päättivät ommella ne Army Leather –nahasta, joka on armeijan käyttämää kestävää vuohennahkaa. Yhdessä vahvan ja vedenkestävän japanilaisen kankaan kanssa hanskoista tuli erittäin kestävät. Peukalon ommelta vahvistettiin ylimääräisellä nahkanauhalla, johon idea tuli suoraan Hestran ensimmäisistä metsurihanskoista. Irrotettava vuorikangas lisää hanskojen käyttöikää, sillä se voidaan pestä tai vaihtaa uuteen, jos se rikkoutuu. Lisäksi hanskoihin tuli pitkät varret ja lumilukko, kunnolliset karabiinikiinnikkeet ja ranteeseen kiinnitettävät lenkit, joten hanskat eivät lennä pois tuulen mukana.

    Tuloksena on Heli Ski –hanskat. Jokainen pari koostuu 109 osasta ja hanskat käyvät läpi 46 eri kohtaa ja 18 laadunvalvontavaihetta ennen kuin ne ovat valmiit. Mallista on tullut monien vapaalaskijoiden, vuoristo-oppaiden, helihiihtäjien ja hiihdonopettajien suosikki laskettelumaailmassa. Heli Ski –hanskat ovat olleet Mount Everestin huipulla esimerkiksi Hestran entisen myyjän Bill Crousen kanssa – samoilla hanskoilla kahdella eri kertaa. Eikö muutama retki Mount Everestin huipulle olekin paras arvosana, jonka hanskat voivat saada?

    Tekniset tiedot
    Koko
    6
    Materiaali
    Hestra Triton (100% polyamidi)
    Vuori
    Bemberg (100% polyesteri)
    Täyte
    G-Loft (100% polyesteri)
    Kämmenen materiaali
    Erikoiskäsitelty ja kyllästetty vuohennahka
    Sukupuoli
    Unisex

    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite