Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Asunnottomien yön takkikeräys

    Partioaitan asunnottomien yön takkikeräys järjestettiin jo seitsemättä kertaa

    partioaitta takkikeräysPartioaitan jo seitsemännen kerran järjestämä Asunnottomien yön takkikeräys on osoitus ihmisten auttamisenhalusta. Partioaitta keräsi myymälöissään hyväkuntoisia talvitakkeja asunnottomille ja takit jaetaan tiistaina 17.10. Asunnottomien yö -tapahtumissa sekä syksyn ja talven aikana paikallisten järjestöjen kautta eri puolilla Suomea. Posti on ollut Asunnottomien yön takkikeräyksen tärkeä kumppani. Takkien käsittely ja toimitus on ollut Postin iso panostus Asunnottomien yön takkikeräykseen.

    Partioaitan järjestämä takkikeräys on ollut osa vuosittaisia Asunnottomien yö -tapahtumia jo seitsemänä vuotena peräkkäin. Keräsimme myymälöihin edellisvuosien tapaan lämpimiä, ehjiä ja puhtaita takkeja. Takkikeräyksen aikana hyväkuntoisen ja lämpimän takin sai lahjoittaa Partioaitan myymälään. Tänä vuonna Posti oli Asunnottomien takkikeräyksen yhteistyökumppanina. Posti oli mukana tekemässä hyvää käsittelemällä, lajittelemalla ja toimittamalla takit perille paikallisille järjestöille.

    Tuhannet käytetyt talvitakit saavat uuden omistajan tänään tiistaina 17.10. Asunnottomien yö -tapahtumissa, kun Asunnottomien yön takkikeräykseen lahjoitetut takit jaetaan eri puolilla Suomea apua tarvitseville. Vaatejakoa jatketaan myös varsinaisen tapahtuman jälkeen pitkin syksyä ja talvea eri puolella Suomea.

    ”Takkikeräys on hieno esimerkki sosiaalisesta vastuustamme. Olen erittäin kiitollinen ja ylpeä siitä, että tästä on tullut jokavuotinen keräys, koska tarvetta vapaaehtoistyölle ja takkien lahjoittamiselle on. Tuhannet ja taas tuhannet takit ovat löytäneet tiensä apua tarvitseville – iso kiitos tästä kuuluu lahjoittajille, yhteistyökumppaneille ja tietysti myymälöidemme henkilökunnalle”, toteaa Partioaitan toimitusjohtaja Markus Mäkinen.

    Kaupunki kuuluu myös asunnottomille

    Asunnottomien yön teemana tänä vuonna on ”Kenelle kaupunki kuuluu”. Asunnottomien yön kansalaisliike haluaa herättää yhteiskunnallista keskustelua, kenen ehdoilla julkista tilaa suunnitellaan, kenellä on oikeus näkyä kaupunkikuvassa, kenen tarpeisiin kaupunkitila vastaa, ja onko meidän julkinen tilamme kaikille yhdenvertainen ja kaikkien saavutettavissa?

    Partioaitan takkikeräys toteutettiin 18.9.-8.10.2023. Takkien jakamisen tarvitseville hoitivat:

    • Aurelia, Åbo svenska församlings hus
    • Lahden Sininauha ry
    • Manna-Talo Espoossa
    • Oulun alueelliset perhe- ja sosiaalipalvelut / Päihdeasumispalvelut
    • Pelastusarmeijan tuettu asuminen Turussa
    • Ristinummen seurakuntakeskus Vaasassa
    • Rovaniemen Neuvokas
    • Sirkkulanpuisto Kuopiossa
    • Tampereen ja Pirkkalan Elokolot, EHYT ry
    • Päivätoimintakeskus Huoltsu ja Pähee, Tampere
    • Tukialus-hankkeen Sovatek-säätiö Jyväskylässä
    • A-Klinikka, Hämeenlinna
    • Vailla vakinaista asuntoa ry Helsingissä

    Posti mukana Asunnottomien yön takkikeräyksessä

    posti logoPosti on mukana auttamassa Asunnottomien yön takkikeräyksessä. Posti tuo mukanaan vankan ammattitaidon ja kokemuksen tuotteiden lajitteluun ja kuljetukseen.

    Takkeja jakavien järjestöjen työ helpottuu huomattavasti, kun Posti lajittelee takit koon mukaan valmiiksi laatikoihin ja postittaa takit Asunnottomien yön tapahtumiin 17.10. ja takkeja jakaville järjestöille.

    Ilman Postia keräys ei olisi mahdollista tässä laajuudessa, joten olemme kiitollisia, että Posti on mukana auttamassa.

    Tutustu aiempien vuosien keräyksiin

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite