Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Icebreaker

        Uudesta-Seelannista kotoisin oleva icebreaker on johtava merinovillaisten ulkoiluun ja vapaa-aikaan suunniteltujen vaatteiden valmistaja maailmassa. Sen käyttämä villa tulee pieneltä, erittäin korkeat laadulliset ja eettiset vaatimukset täyttävältä joukolta uusi-seelantilaisia lampaankasvattajia. 

        Icebreaker tuomitsee ehdottomasti villantuotannon, jossa lampaisiin kohdistetaan ns. mulesing-tekniikkaa.

        Luonnonmukaisuus on icebreakerin ydin


        Kaikki lähti siitä, kun icebreakerin perustaja Jeremy Moon tapasi merinolampaiden kasvattajan 90-luvulla ja sai ajatuksen merinovillan hyödyntämisestä teknisissä vaatteissa luonnonmukaisena vaihtoehtona synteettisille materiaaleille. Hän perustikin sitten icebreakerin vuonna 1995 Uudessa-Seelannissa ja yrityksen tarkoituksena on ollut olla
        pioneeri merinovillan käytössä.

        Icebreakerin kantava ajatus on luonnonmukaisuus. Icebreakerin vaatteet ovat oivallinen vaihtoehto synteettisistä materiaaleista valmistetuille retkeily- ja ulkoiluvaatteille. Ja vuonna 2022 icebreakerin käyttämistä materiaaleista 95 % on luonnonmukaisia tai kasvipohjaisia kuituja. 

        Icebreakerin merinovillasta valmistetut vaatteet ovat tiheään kudottuja, iholle miellyttävän tuntuisia ja hajuja sitomattomia – ominaisuus, jota arvostaa etenkin olosuhteissa, joissa vaatteita ei ole mahdollista pestä päivittäin. Tutustu merinovillaan materiaalina »

        Icebreaker ja merinolampaiden kasvattajat


        Icebreaker oli ensimmäinen yritys, joka solmi pitkäkestoisia suhteita merinolampaiden kasvattajien kanssa.

        ”Allekirjoitamme sopimuksen 10 vuodeksi, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota lapsillemme varmuutta seuraavaksi 10 vuodeksi.” – Richard Subtil, kasvattaja.

        Tutustu icebreakerin valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite