Icebug BUGrip -nastat

Icebug BUGrip -nastat

BUGrip-älynastat

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen integroitujen 15-19 hiiliteräsnastan kokonaisuus. “Älykkäät” nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon.

Pehmeämmillä alustoilla, kuten jäällä tai lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Kiinteät nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. Tämä nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siten kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on 6-7 kertaa kestävämpää kuin normaali teräs.

Icebug-nastakengillä voi nauttia ulkoilusta myös liukkailla pinnoilla ainutlaatuisten BUGrip-hiiliteräsnastojen ansiosta.

Kenkien kestävät, suojaavat ja lämpimät materiaalit huolehtivat mukavuudesta ja suorituskyvystä. Icebug-nastakengät ovat luotu talven vaihteleviin olosuhteisiin, joten voit liikkua juuri niin monipuolisesti kuin haluat.

Icebug-kenkien tarina alkoi yli vuosikymmen sitten. Perustamisvuodestaan 2001 alkaen Icebug on kasvanut jatkuvasti sekä saavuttanut lukuisia palkintoja, kunniamainintoja ja testimenestyksiä.

Jää, lumi ja lumoavat pohjoiset talvimaisemat ovat Icebugin henkilökunnan intohimo ja innostaja, ja niiden haasteisiin Icebug tarjoaa ratkaisuja. Tarkan suunnittelun ansiosta mallisto koostuu käytännöllisistä ja tyylikkäistä kengistä, jotka sopivat niin arkiliikkujalle, aktiiviselle harrastajalle kuin huippu-urheilijallekin.

Rubber 9 X on Icebugin uusi pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Vaikka materiaali on suunniteltu ääriolosuhteisiin kuten märälle kalliolle ja puulle, kestää pohja myös asfaltilla juoksua. Katso tästä kaikki Partioaitan nastakengät.

Kommentit