Äänestä paras syystakki!

 


Takkivalikoimaamme on saapunut mahtavia uutuuksia ja sen vuodesta toiseen pysyviä suosikkimalleja on täydennetty uusilla väreillä. Nostimme neljä takkia valikoimasta mukaan naisten syystakkiäänestykseen. Äänestämällä voit voittaa itsellesi mieluisan! Äänestämään pääset Partioaitan Facebook-sivulla tästä linkistä.

 

Osallistu äänestykseen Partioaitan Facebook-sivulla »

Tutustu äänestyksen takkeihin! Show all äänestys takit nosto KampanjatÄänestä paras syystakki

Löydä unelmiesi takki - Tervetuloa naisten takki-iltaan!

Tierra - tutustu valikoimaan

Tierra on ruotsalainen brändi, jonka huippulaadukkaissa tuotteissa voi kiivetä vaikka aina Mount Everestille asti - kuten ensimmäinen sinne kiivennyt ruotsalainen retkikunta tekikin.Tierran yksityiskohdat on tarkoin mitetitty eri aktiviteetteihin sopivaksi. Tierra pyrkii toiminnassaan hankkimaan materiaaleja vain kestävään kehitykseen sitoutuneilta toimittajilta. Tierra Ace Hood (199,-) sopii kylmän ilman ulkoiluun, esimerkiksi hiihtoon tai vuoristoon.
Katso tarkemmat tiedot »

Arc'teryx - tutustu valikoimaan

Arcteryx on monien mielestä laadukkain ja paras tuotemerkki teknisissä ulkoiluvaatteissa. Alun perin Kanadasta kotoisin oleva brändi mullisti markkinan teknisillä innovaatioillaan 90-luvulla. Arcteryx Beta SL Hybrid -takki (380,-) on jatkumo tätä perinnettä. Se on säänsuojaa tarjoava kuoritakki, joka on erinomainen paitsi sateisiin kaupunkiolosuhteisiin, myös mihin tahansa aktiviteettiin liikkumisvapautensa ansiosta.
Katso tarkemmat tiedot »

Sasta - tutustu valikoimaan

Sasta on suomalainen brändi, joka valmistaa suomalaisten tarpeisiin vaatteita ulkoiluun ja eräkävijöille. Mallistosta löytyy myös hyvin kaupunkikelpoisia vaatteita. Sasta tarjoaa mm. korjauspalvelua vaatteilleen, ja se pyrkii valmistamaan valikoimansa mahdollisimman vastuullisesti. Sasta 1928 Anorak (nyt 189,90, norm. 229,90) on erityisesti Partioaitalle valmistettu malli, jonka säädöt tekevät anorakista istuvan ja käytännöllisen ulkoiluun ja talviurheiluun.
Katso tarkemmat tiedot »

Fjällräven - tutustu valikoimaan

Fjällräven tunnetaan tuotemerkistään, mutta myös pitkäjänteisestä vastuullisuustyöstään, viimeisen päälle mietityistä yksityiskohdistaan ja laajasta valikoimastaan. Yli viisikymmentä vuotta Fjällrävenin tavoite on ollut viedä ihminen lähemmäs luontoa tarjoamalla parempia varusteita. Fjällräven Keb Jacket (nyt 289,-, norm. 319,-) toimii niin vaelluksella kuin kaupungissakin. Se on valmistettu G-1000 Eco -materiaalista, joka on tehty kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta, mutta on silti vettähylkivää ja tuulenpitävää.
Katso tarkemmat tiedot »

Takit retkelle - Tutustu naisten takkivalikoimaan!

Takit sateeseen - Tutustu naisten kuoritakkivalikoimaan!

Takit kaupunkiin - Tutustu naisten takkivalikoimaan!

Takit kylmään - Tutustu naisten talvitakkivalikoimaan!