Sara Sieppi nuotiolla

 

Partioaitta vahvasti mukana julkkisselviytyjien kanssa luonnossa

Nelosen kevään suosikkiohjelmiin kuuluu varmasti tammikuussa käynnistyvä Julkkisselviytyjät. Se on ohjelmaformaatti, jossa 40 suomalaista huippujulkkista irrotetaan kaikista nykyelämän itsestään selvistä mukavuuksista kuten wc:stä, omasta sängystä ja lämmöstä, ja pudotetaan keskelle villiä Nuuksion luontoa. Jokaisessa jaksossa on kaksi julkkisparia, joille annetaan metsään mukaan vain kartta, kompassi ja välttämättömät varusteet. Niin ruoka kuin oma majoituskin on saatava tehtyä täysin itse, omin käsin.

Ohjelman otteessa pitävät tekijät tulevat ilmi siinä vaiheessa, kun osallistujien hermot alkavat kiristyä luonnonolosuhteiden paineessa. Omaa sänkyä tulee ikävä, kun pää pitää painaa kylmälle ja kostealle havupedille. Julkkiskisailijoista paljastuu ohjelman myötä sellaisia puolia, jotka eivät yleensä tule esille.

Partioaitta on vahvasti mukana julkkisselviytyjien matkalla suomalaisen luonnon ytimeen. Partioaitta on vaatettanut ja varustanut osallistujat varmistaen näin, että sää- ja muut olosuhteet eivät ole nautinnollisen luontokokemuksen esteenä. Lisäksi selviytyjiä opastaa kaikissa ohjelman jaksoissa Partioaitan ”oma mies”, löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman, jonka kanssa Partioaitta on tehnyt hedelmällistä yhteistyötä jo vuosia.

Luonnosta ja ulkoilusta nauttiminen on yksi tärkeistä, joka päiväisistä teemoista myös Partioaitassa. Oikeilla vaatteilla ja varusteilla luonnossa vietetyt hetket ovat entistä miellyttävämpiä. Julkkisselviytyjien innoittamina loimme teitä varten oman sivun, jolla on listattu ohjelman teossa käytetyt vaatteet ja varusteet, jotka Partioaitta toimitti kilpailijoille. Tutustu Julkkisselviytyjien käyttämiin tuotteisiin sivulla Löydä itsesi luonnossa.

Julkkisselviytyjien osallistujat:

Jakso 1

Makwan Amirkhani & Mira Luoti

Rosa Meriläinen & Sara Chafak

Jakso 2

Rita Niemi-Manninen & Wilson Kirwa

Niko Saarinen & Aki Manninen

Jakso 3

Bruce Oreck & Noora Karma

Harri Moisio & Susanna Koski

Jakso 4

Jutta Gustafsberg & Teuvo Loman

Nicke Lignell & Janni Hussi

Jakso 5

Arttu Lindeman & Kimmo Vehviläinen

Eero Ettala & Prinssi Jusuf

Jakso 6

Kike Elomaa & Hottis-Juha Immonen

Outi Alanko-Kahiluoto & Sabina Särkkä

Jakso 7

Joel Harkimo & Anni Uusivirta

Kaisa Liski & Juha Mieto

Jakso 8

Arttu Harkki & Olli Herman

Irina & Amanda Harkimo

Jakso 9

Martina Aitolehti & Bile-Dani Lehtonen

Wallu Valpio & Cristal Snow

Jakso 10

Jouni Hynynen & Sara Sieppi

Sauli Koskinen & Sebastian Tynkkynen