Lahjoita takki asunnottomalle – saat 20 euron etukupongin

Asunnottomalle takki saattaa olla ainoa koti

Lokakuun 17. Suomessa vietetään Asunnottomien yötä. Suomessa asunnottomia on tuhansia. Tilanteeseen joudutaan eri syistä, ja syy voi joskus olla pienikin joka suistaa elämän raiteiltaan.

Roolimme on auttaa

Me Partioaitassa päätimme tarttua tuumasta toimeen. Kylmät kelit tekevät tuloaan. Tiedämme myös, että yhdistämällä voimat, voimme saada aikaan enemmän. Siitä meillä on kokemusta. Siksi keräämme kaikissa myymälöissämme vanhoja, mutta ehjiä ja pestyjä takkeja asunnottomille jaettavaksi Asunnottomien yönä.

Kun tuot meille takkisi 18.9.-1.10.2017 välisenä aikana mihin tahansa myymäläämme, autat paitsi apua tarvitsevaa, saat meiltä myös kiitokseksi 20 € etukupongin uuden takin ostoa varten. Takin voi myös lähettää meille postitse, mutta emme tuolloin valitettavasti pysty toimittamaan sinulle etukuponkia. Apusi menee kuitenkin perille ja lämmittää varmasti.

Kun haluat lahjoittaa takkisi tee näin: 

- Huolehdi siitä, että takissa on ehjä vetoketju ja se on muutenkin suurin piirtein ehjä
- Vain puhdas takki lämmittää, joten pese takki ennen kuin tuot sen meille
- Etsi lähin myymäläsi ja tuo takki myymälään. Saat samalla yhden 20 € etukupongin itsellesi tuotua takkia kohden. Etukupongin voi käyttää vain uuden takin ostoon eikä etukuponkeja voi yhdistää. Etukuponki voimassa 31.10.2017 asti.
Katso lähin myymälä tästä 
- Voit myös postittaa takin. Tällöin emme saa sinulle etukuponkia, mutta varmistamme että apusi menee perille. Vie paketti postitoimipaikkaan. Pyydä asiakaspalautuskortti Partioaittaan, jolloin lähetys ei maksa sinulle mitään.

Palautusosoite:
Partioaitta Oy
ASIAKASPALAUTUS, SOP.NRO 61200
Kirkkokatu 4, 90100 Oulu

Takit jaetaan Asunnottomien yönä 17.10.2017 eri paikkakunnilla.

Yhdessä voimme tehdä paljon enemmän. Kiitos kun autat! 

Laitetaan #hyväkiertämään.


Liity 365 Klubiin - teet hyvää ympäri vuoden!

365 Klubilaisten jokainen ostos kerryttää 1 % Ympäristöbonusta. Vuoden aikana kertynyt potti lahjoitetaan klubilaisten valitsemille kohteille. Vuonna 2016 klubilaiset kerryttivät Ympäristöbonusta 62 32,49 €. Sen avulla Outward Bound Finland on vienyt lapsia ja nuoria luontoon. Lue tästä kuinka Löydä oma lähteesi -projekti on sujunut »

Vuoden 2017 bonukset ohjautuvat Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaan, Suomen Ladun Metsämörritoimintaan, sekä Metsähallituksen Kiilopään reitin kunnostukseen. 

Yhdessä pystymme auttamaan enemmän. Lue lisää ja liity 365 Klubiin tästä »
Liittyminen on ilmaista.

365 Klubi

365 Klubin etuja:

- Kuukausittaiset tarjouksetklubitapahtumat ja niihin osallistuminen
- 365 Lehti kotiin kannettuna 3 kertaa vuodessa
- Retkeilyvarusteiden lainaaminen ilmaiseksi
- Takuukuittien säilytys digitaalisesti
- Edut partnereilta