Featured Products Show all Rain Jacket From The Sea KampanjatRain Jacket From The Sea

Rain Jacket From The Sea Tretorn X Partioaitta

Tretorn ja Partioaittaovat tuoneet myyntiin aivan uudenlaisen sadetakin! Rain Jacket From The Sea -takki on valmistettu hylätyistä kalastusverkoista. Rain Jacket From The Sea -takit löydät Yrjönkadun, Jumbon, Itiksen, Sellon, Iso Omenan, Tampereen, Turun, Kuopion ja Oulun myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Kalastusverkoista sadetakeiksi

Kalastusverkot valmistetaan erittäin laadukkaasta ja kestävästä nylonista, koska verkkojen täytyy kestää ankaria olosuhteita ja kovaa kuormitusta. Riskien vähentämiseksi verkot kuitenkin vaihdetaan parin vuoden välein ja usein vanhat verkot tiputetaan mereen, koska kierrätys useimmiten maksaa satamissa. Niin kutsutut aaveverkot ovat yksi vaarallisimmista asioista meressä. Arvioidaan, että vuosittain verkot ja muu mereen joutunut muovijäte aiheuttavat noin miljoonan vesilinnun ja 100 000 meressä elävän eläimen kuoleman.

Tretornin hengittävä Rain Jacket From The Sea -takki on tehty satamiin hylätyistä kalastusverkoista. Näin verkkojäte ei joudu mereen. Rain Jacket From The Sea -sadetakki on valmistettu kierrätetystä nailonista, joka on peräisin korealaisista satamista kerätyistä, hylätyistä kalastusverkoista. Tretorn kerää näitä verkkoja yhteistyökumppaninsa EcoAlfin avulla talteen ja maksaa ammattikalastajille pienen summan verkoista.

Merten ystävän sadetakki

Rain Jacket From The Sea -takki eroaa tavallisesta sadevaatteesta, koska se on valmistettu kudotusta ja hengittävästä materiaalista. Takki on unisex-mallia ja sen huppu on erityisen syvä, kauluksessa on sisävuori, taskut ovat tavallista korkeammalla, vetoketju on kaksiosainen, ja saumat on hitsattu vedenpitävyyden varmistamiseksi.

Mitkään Tretornin sadevaatteet eivät sisällä fluorihiiltä, PVC:tä tai ftalaatteja.

Mitä meri sinulle merkitsee?

Kysyimme asiaa kuudelta bloggaajalta. Katso videolta Henriikan (aamukahvilla), Marjaanan ja Lauran (Rimma+Laura), Kean (Deed Red Blues), Miikan (Matkakuume.net) ja Sannan (Siveltimellä) kommentit!

Lue blogit!

Deep Red Blues - Reduce, Reuse, Recycle

Siveltimellä - Kaipuu merelle

Matkakuume.net - Haamuverkoista sadetakiksi - Rain Jacket From The Sea

Rimma + Laura - Pelastetaan maailman meret sadetakki kerrallaan

Aamukahvilla - Rain Jacket From The Sea

Tarinoita maailmalta - Mereen hylättyjen kalaverkkojen uusi elämä

Kalastusverkoista sadetakiksi

 

Vanhoista kalastusverkoista valmistettu sadetakki