/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet


        MARRASKUUN KLUBITARJOUS: Kaikki kirjat - 20 %
        Kirjaudu sisään tilillesi ja lisää tuote ostoskoriin. Tarjous voimassa 1.11.-30.11. 2022.
          
        #getText: ads.product.badge.reading.sample.headline#
        Uusi
        • PERINTEISIÄ ERÄRUOKIA 1
        • PERINTEISIÄ ERÄRUOKIA 2

        Karttakeskus
        PERINTEISIÄ ERÄRUOKIA - Keittokirja

        Tuotenumero: 1008395

        Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa?

        Varasto: 5 kpl varastossa
          Näyttää tuotteen varastosaldon. Huom! Todellinen varastosaldo saattaa olla pienempi erityisesti suosittujen sesonkien ja alennusmyyntien aikana
        • ✓ Partioaitta on alansa arvostetuin
        • ✓ 60 päivän palautusoikeus
        • ✓ Nopeat toimitukset!
        Lisää toivelistalle
        Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
        Tuote vain verkkokaupassa - Toimitusaika voi olla hieman normaalia pidempi

        Kuvaus

        Tekniset tiedot

        Yksinkertaista ruokaa retkiolosuihteissa kokkailtavaksi

        Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa?

        Perinteiset eräruoat ovat yleensä yksinkertaisia, mutta retkiolosuhteet on osattava ottaa huomioon. Reseptit eivät ole turhantarkkoja ja ohjeita on helppo muokata saatavilla olevien ainesten ja mahdollisuuksien mukaan. Kirjasta saat myös paljon vinkkejä ruokalistan täydentämiseen luonnonantimilla.

        Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton erityistaitaja, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille.

        • ISBN: 978-952-266-578-2
        • Ulkoasu: Sidottu
        • Sivut: 144
        • Koko: 19 x 19 cm
        Koko
        OneSize

        Kuvaus

        Yksinkertaista ruokaa retkiolosuihteissa kokkailtavaksi

        Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa?

        Perinteiset eräruoat ovat yleensä yksinkertaisia, mutta retkiolosuhteet on osattava ottaa huomioon. Reseptit eivät ole turhantarkkoja ja ohjeita on helppo muokata saatavilla olevien ainesten ja mahdollisuuksien mukaan. Kirjasta saat myös paljon vinkkejä ruokalistan täydentämiseen luonnonantimilla.

        Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton erityistaitaja, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille.

        • ISBN: 978-952-266-578-2
        • Ulkoasu: Sidottu
        • Sivut: 144
        • Koko: 19 x 19 cm

         

        Tekniset tiedot
        Koko
        OneSize
        Tuotenumero
        1008395
        Kysy tuotteesta
        Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
        Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 
        0
        0 Arvostelut
        Kirjoita arvostelu

        Huomioi: Ole hyvä ja huomioi, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan tuotteiden arvosteluun.
        Tuotteisiin liittyvät kysymykset voidaan esittää yhteydenottolomakkeen avulla.

        Huomio: Julkaisemme vain etunimen, ja sukunimen alkukirjaimen.

        Tietosuojaseloste Ole hyvä ja huomioi   Tietosuojaseloste
        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite