Karttakeskus SUURI SUOMALAINEN SAVUSTUSKIRJA
Tuotenumero: 2010466
Savustaminen on hauskaa ja helppoa, kun käytät oikeita välineitä ja menetelmiä.
34,90 €
Varasto:
Ei saatavilla
Näyttää tuotteen varastosaldon. Huom! Todellinen varastosaldo saattaa olla pienempi erityisesti suosittujen sesonkien ja alennusmyyntien aikana
Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi
Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
Kuvaus
Tekniset tiedot
Savustaminen on hauskaa ja helppoa, kun käytät oikeita välineitä ja menetelmiä.
Savustus on ikivanha tapa kypsyttää ruokaa sekä parantaa samalla sen makua ja säilyvyyttä. Koska nykyaikaiset kylmälaitteet, pakkausteknologia ja nopeat kuljetukset mahdollistavat keskittymisen herkullisten makujen maailmaan, savustajan ei tarvitse enää pyrkiä kuivattamaan kalaa tai lihaa tarpeettomasti. Perinteisten savustimien ja menetelmien rinnalle onkin tullut valtava määrä uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat savustusharrastajalle lähes loputtomasti kokeiltavaa.Savustuksesta on sanottu, että se ei ole tiedettä vaan taidetta. Tämän ajattelutavan vaalijat pitävät usein vanhoja savustusmenetelmiä lyömättöminä ja väittävät, että vain avotulella synnytetty savu antaa parhaan aromin ruokaan. Erä-lehden pitkäaikainen avustaja Ari Manninen ei kiistä perinteen merkitystä ja arvostaa taidetta ja jopa savustusfilosofiaakin, mutta hyödyntää tieteellistä tutkimusta kehittäessään erilaisille savustimille ja elintarvikkeille parhaiten sopivia savustusmenetelmiä.Minkälaisen savustimen ostaisin? Mitä apuvälineitä tarvitsen? Miten teen savustimestani entistä paremman? Mitkä ovat parhaat savuainekset? Miten savustan turvallisesti? Miten esikäsittelen elintarvikkeet savustettaviksi? Miten suolaaminen vaikuttaa lopputulokseen? Minkä savustustavan valitsen? Miten hallitsen savustuksen eri vaiheet? Miksi lämpötilan hallinta on niin tärkeää? Miten huollan savustusvälineeni? Onko savustettu ruoka terveellistä? Voiko savustimella tehdä muutakin kuin savustaa? Voiko ilman savustinta savustaa?Näihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin löydät vastauksen tästä tähän mennessä suurimmasta Suomessa ilmestyneestä savustuskirjasta. Teos sisältää myös laajan katsauksen savustuksen historiaan ja siinä on runsaasti testattua tietoa erilaisista savustuslaitteista ja savustustavoista. Hyviä savustusvinkkejä antavat kirjoittajan lisäksi monet muut savustusharrastajat ja ammattilaiset. Kirjan lopussa on hyödyllinen savustuspäiväkirja, johon tehtyjen muistiinpanojen avulla lukija voi kehittää omia savustustaitojaan.Olkoon käytössäsi kuinka vaatimaton tai kehittynyt savustin tahansa, voit loihtia sillä oikeita menetelmiä soveltaen todellisia herkkuja, joita myös läheisesi ja ystäväsi odottavat vesi kielellä kerta toisensa jälkeen.Ari Manninen on kirjoittanut jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan kalastukseen ja ulkoiluun liittyviä artikkeleita. Parhaiten hänet tunnetaan Erä-lehden pitkäaikaisena avustajana.Savustamista Manninen on harrastanut pienestä pitäen. Tarkemmin savustuksen saloihin hän perehtyi toimittaessaan suuren savustuslaitetestin viime vuosituhannen lopulla. Sen jälkeen hän on kirjoittanut useita aiheeseen liittyviä tuotearvioita ja vertailuja.Kustantaja: Readme.fiIlmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2016ISBN: 9789523211735Sivuja: 300Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloituVäri: Nelivärinen
- Koko
- OneSize
- ✓Partioaitta - Alansa arvostetuin
- ✓60 päivän palautusoikeus
- ✓Ilmainen toimitus yli 80 €:n tilauksiin
Kuvaus
Savustaminen on hauskaa ja helppoa, kun käytät oikeita välineitä ja menetelmiä.
Savustus on ikivanha tapa kypsyttää ruokaa sekä parantaa samalla sen makua ja säilyvyyttä. Koska nykyaikaiset kylmälaitteet, pakkausteknologia ja nopeat kuljetukset mahdollistavat keskittymisen herkullisten makujen maailmaan, savustajan ei tarvitse enää pyrkiä kuivattamaan kalaa tai lihaa tarpeettomasti. Perinteisten savustimien ja menetelmien rinnalle onkin tullut valtava määrä uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat savustusharrastajalle lähes loputtomasti kokeiltavaa.Savustuksesta on sanottu, että se ei ole tiedettä vaan taidetta. Tämän ajattelutavan vaalijat pitävät usein vanhoja savustusmenetelmiä lyömättöminä ja väittävät, että vain avotulella synnytetty savu antaa parhaan aromin ruokaan. Erä-lehden pitkäaikainen avustaja Ari Manninen ei kiistä perinteen merkitystä ja arvostaa taidetta ja jopa savustusfilosofiaakin, mutta hyödyntää tieteellistä tutkimusta kehittäessään erilaisille savustimille ja elintarvikkeille parhaiten sopivia savustusmenetelmiä.Minkälaisen savustimen ostaisin? Mitä apuvälineitä tarvitsen? Miten teen savustimestani entistä paremman? Mitkä ovat parhaat savuainekset? Miten savustan turvallisesti? Miten esikäsittelen elintarvikkeet savustettaviksi? Miten suolaaminen vaikuttaa lopputulokseen? Minkä savustustavan valitsen? Miten hallitsen savustuksen eri vaiheet? Miksi lämpötilan hallinta on niin tärkeää? Miten huollan savustusvälineeni? Onko savustettu ruoka terveellistä? Voiko savustimella tehdä muutakin kuin savustaa? Voiko ilman savustinta savustaa?Näihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin löydät vastauksen tästä tähän mennessä suurimmasta Suomessa ilmestyneestä savustuskirjasta. Teos sisältää myös laajan katsauksen savustuksen historiaan ja siinä on runsaasti testattua tietoa erilaisista savustuslaitteista ja savustustavoista. Hyviä savustusvinkkejä antavat kirjoittajan lisäksi monet muut savustusharrastajat ja ammattilaiset. Kirjan lopussa on hyödyllinen savustuspäiväkirja, johon tehtyjen muistiinpanojen avulla lukija voi kehittää omia savustustaitojaan.Olkoon käytössäsi kuinka vaatimaton tai kehittynyt savustin tahansa, voit loihtia sillä oikeita menetelmiä soveltaen todellisia herkkuja, joita myös läheisesi ja ystäväsi odottavat vesi kielellä kerta toisensa jälkeen.Ari Manninen on kirjoittanut jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan kalastukseen ja ulkoiluun liittyviä artikkeleita. Parhaiten hänet tunnetaan Erä-lehden pitkäaikaisena avustajana.Savustamista Manninen on harrastanut pienestä pitäen. Tarkemmin savustuksen saloihin hän perehtyi toimittaessaan suuren savustuslaitetestin viime vuosituhannen lopulla. Sen jälkeen hän on kirjoittanut useita aiheeseen liittyviä tuotearvioita ja vertailuja.Kustantaja: Readme.fiIlmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2016ISBN: 9789523211735Sivuja: 300Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloituVäri: Nelivärinen
Tekniset tiedot
- Koko
- OneSize
- Tuotenumero
- 2010466
Karttakeskus SUURI SUOMALAINEN SAVUSTUSKIRJA
Kysy tuotteesta
Näytetään / 0
Uutiskirjeen tilaaminen
Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
Uutiskirjeen tilaaminen
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite
You must enable cookies to use this website properly.
Jatkaaksesi ostoksia, salli evästeiden käyttöä selaimessa.