1. Tretorn

  EVA CLASSIC WINTER
  80,00 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  BLACK
  NAVY

  Ajattoman tyylikäs matalavartinen talvikumisaapas, joka sopii tyylinsä puolesta vaikka jokapäiväiseksi jalkineeksi kaupunkiin.

 2. Tretorn

  WINGS WINTER LOW
  65,00 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 3 väriä

  BLUE
  YELLOW
  GREEN

  Tyylikäs ja mukavan lämmin lyhytvartinen talvikumisaapas miehille ja naisille. Sisäpinnan tekokarvavuoraus tekee saappaista talvilämpimät.

 3. Nokian

  NAALI - ARCTIC FOX
  169,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  MUSTA

  Erittäin lämpimät talvikumisaappaat kovaan käyttöön. Naalissa on irrotettava huopavuori, joka on helppo ottaa saappaasta ulos kuivamaan käytön jälkeen. Luottokaveri vaativalle talviretkelle.

Miellyttävän lämpimät talvikumisaappaat talven kylmille pakkaskeleille. Saappaiden lämmikkeenä on miellyttävä keinokarvavuori tai irrotettava huopavuori. Jos sinun tarvitsee käyttää kumisaappaita myös talvella tai talvisissa olosuhteissa, vuorillinen talvikumisaapas on oivallinen vaihtoehto. Nokian Naalit sopivat vaativaan käyttöön ankariin olosuhteisiin, joissa jokaisen varusteen ja vaatteen on vain toimittava. Tretorn taas valmistaa kumisaappaita kaupunkimaiseen ympäristöön, jossa sirosta suunnittelusta ja ulkonäöstä ei ole haittaa. Hyvä esimerkki talviseen kaupunkikävelyyn sopivasta talvikumisaappaasta on Tretornin Wings Winter Low. Se on myös unisex-malli eli sopii hyvin sekä miehille että naisille. Partioaitta suosittelee.