/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kesän vapaa-ajan vaatteet

    Kesän Casual

    Rennot ja kestävät kesän vapaa-ajan vaatteet sopivat moneen menoon. Niin kaupungin kaduille, hiekkarantojen lämpöön kuin kesäpiknikeille ja -tansseihin. Tutustu leveälierisiin kesähattuihin ja tee raikkaita asukokonaisuuksia kukkakuosia, vaaleita sävyjä ja hengittäviä kankaita yhdistelemällä. Kesällä on ihana pukeutua vähän väljemmin ja laittaa rohkeasti päälle vanhat kunnon lappuhaalarit tai ajaton luomupuuvillasekoitteesta valmistettu hellemekkko.

    Ekologiset Royal Robbins naistenvaatteet


    Royal Robbinsin mottona on, että vaatteita tulisi voida käyttää koko päivän, niin tavallisissa askareissa, rentoutuessa kuin ulkoillessakin.
    Valitse kauniit mekot lomailuun ja kulje maalta kaupunkiin hurmaavissa yläosissa.

    Käytännölliset Royal Robbins miestenvaatteet


    Royal Robbinsin kesävaatteet kuivuvat nopeasti, pakkautuvat mukaan kätevästi ja kestävät kulutusta. Ne ovat tarkoitettu kokopäiväiseen käyttöön ja viikonlopun retkille. Kuosit ovat hillittyjä, pirteitä ja värimaailmaltaan luonnonläheisiä. 

    Sunday Afternoons hellehatut


    Sunday Afternoons leveälieriset kesähatut ovat valmistettu hengittävästä, punotusta polyesteristä. Ne ovat kauniisti muotoiltu ja koristeltu kruunaamaan raikas kesälook. Kesähatun UPF 50+ -suoja suojaa päätä auringon säteiltä.

    Katso Sunday Afternoons kesähatut »

    Hellehatut 

    Raikkaat väljät vaatteet


    Vähän väljemmät puuvilla- tai pellavahousut antavat tilaa kyykistellä puutarhassa, kuivuvat nopeasti mökillä ja sopivat tyyliltään matkustukseen ja kesäjuhliin. Lappuhaalareista löytyy mieletöntä maalaistunnelmaa ja kauniit kesämekot tuovat hymyn aina huulile.

    Laadukkaat ja kauniit mekot sopivat niin arkeen kuin rentoon lomailuun. Aurinkoiset ja lämpimät kesäpäivät tuntuvat entistäkin paremmalta, kun ne saa viettää hengittävissä ja joustavissa kesämekoissa. Mekot ovat kevyitä, helposti kuivuvia ja joustavia kesävaatteita, jotka sujahtavat pieneenkin tilaan laukussa.

    Housut, haalarit ja mekot 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite