Keskikesän vaellus Kebnekaiselle

Keskikesän vaellus Kebnekaiselle

28.6.-2.7.2016 Abiskon kansallispuistossa Ruotsissa. Koe keskiyön aurinko Ruotsin huipulla! Lähde Partioaitta 365 Klubin mukaan vaeltamaan Ruotsin Lapin upeisiin kesämaisemiin Abiskon kansallispuistoon. Patikointia viiden päivän aikana kertyy noin 70 kilometriä ja retken kohokohtana on nousu Ruotsin korkeimmalle vuorelle, 2100-metriselle Kebnekaiselle.

Huiputuspäivälle on säävaraus. Ruotsin katolle nousuun on varattu sekä pääpäivä, että varapäivä ja oppaamme tekevät päätöksen nousun turvallisuudesta sään mukaan paikan päällä edellisenä iltana. Vaihtoehtona vaellamme Tarfalan laaksossa nauttien Lapin upeista maisemista ja saatamme nousta jollekin toiselle alueen matalammista huipuista.

Matka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille ja on ikimuistoisen vaelluskokemuksen ohessa erittäin hyvä ja turvallinen tapa tutustua vuorilla liikkumiseen ja kiipeilyyn. Oppaana reissussa toimii eräopas ja vuorikiipeilijä, bloggarinakin tunnettu Partioaitan tiimiläinen Teemu Suominen.

Retken hinta on 490 euroa (sis. alv 24 %) ja se sisältää suomalaisten oppaiden palvelut ennen matkaa ja sen aikana, ruokailun ja saunan Kebnekaisen  tunturiasemalla, aamukahvit leireissä, pientä purtavaa iltanuotiolla sekä retken päätösruokailun Nikkaluoktan Skáidi-ravintolassa. Hinta ei sisällä matkoja eikä mahdollisia majoituksia Kebnekaisen tunturiasemalla. Maksu suoritetaan kahdessa erässä.

Lue tarkempi selostus ja ohjeistus retkestä lataamalla PDF-tiedosto (521kb).

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on Partioaitta 365 Klubin jäsenille. Liity mukaan 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiimme.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit