Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • KULTTUURISEIKKAILU -KADONNEEN SIVISTYKSEN JÄLJILLÄ 1

    Kirja KULTTUURISEIKKAILU -KADONNEEN SIVISTYKSEN JÄLJILLÄ

    Tuotenumero: 2002037
    Hinta sis. alv
    40,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    NoColor
    <
    >
    Koko
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.

    Kulttuuriseikkailu - Kadonneen sivistyksen jäljillä - Seikkailija Timo Polari matkaa läpi Euroopan länsimaisen sivistyksen ytimeen. Seikkailusta muodostuu ainutlaatuinen tarina kauneudesta, viisaudesta ja ihmisyydestä.

    Polarin matka nostaa esiin myös joukon kysymyksiä: herääkö ihminen kuvataiteen mestariteosten innoittamana muokkaamaan elämästään kauniin, ryhtyykö keskiajan arkkitehtuurista haltioitunut matkailija sisustamaan kotiaan kiehtovammaksi, kasvattaako Auschwitz meistä myötätuntoisempia tai jalostuuko kirjaklassikoiden elämänfilosofia käytännön teoiksi? ISBN: 9789529293339 Kustantaja: Timo Polari Julkaisuvuosi: 2011 Kieli: Suomi Sivuja: 288 Kommentteja Kulttuuriseikkailu-kirjasta: "Tällaista kirjaa ei ole ainakaan Suomessa koskaan aiemmin julkaistu." - Tietokirjailija ja tiedetoimittaja Markus Hotakainen "Vau ja vielä kerran vau!" Todella upean näköinen teos - tulos lyö ällikällä, myös sisältö ylittää korkeat odotukset!" - Kirjailija, toimittaja Anssi Orrenmaa "Kirja on mielestäni komea ja sisältö painavaa. Ei ole ainakaan kirjan vika, ellei se mene kaupaksi läjäpäin." - Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, FT Jukka Sahlberg "Loistelias kuvitus... Sisältö ylittää hengästyttävällä tavalla odotukset. Teos henkii humanismia ja optimismin oikeudellisuutta monin teaserein. Lukija syttyy itsenäiseen tiedonhakuun kirjan jokaisella sivulla. Kirja säteilee arvoesineen kaltaisena." - Säveltäjä, pianisti, lehtori Esa Helasvuo
    Tekniset tiedot
    Koko
    OneSize
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite