Luonto voimavarana - Kuopio

Luonto voimavarana - Kuopio

26.5.2016 Kuopion myymälässä. Teemu Suomisen tarina luonnon avulla selviytymiseen vaikeasta elämäntilanteesta kertoo hyvin, miten hienoja kokemuksia ja henkistä voimaa voimme saada luonnosta.

Entinen musiikkialan ammattilanen ja alkoholisti Teemu Suominen raitistui syksyllä 2012. Vaikeaa masennusta sairastanut Suominen alkoi päähänpistona ja terapeuttisessa merkityksessä kirjoittaa itselleen päiväkirjaa matkastaan kohti parempaa elämää. Kahta vuotta myöhemmin, kiivettyään omituisten sattumusten kautta raittiina ja terveenä miehenä Euroopan korkeimman vuoren Elbrusin huipulle hän päätti julkaista kokemuksensa ja päiväkirjansa kovissa kansissa. Soberismia – Kalliosta kukkulalle on ollut arvostelumenestys kuvatessaan kolmekymppisen miehen uutta elämää selvin päin. Kirja on myynnissä myös Partioaitoissa. Tällä hetkellä eräoppaaksi opiskeleva Suominen kiipeää niin kutsuttua Seven Summitsia tavoitteenaan huiputtaa kaikkien maanosien korkeimmat vuoret vuoteen 2024 mennessä.

Lue Teemun omaa blogia Soberismia. Voit lukea Teemun reissuista myös Partioaitan blogissa.

Tervetuloa kuuntelemaan Teemun tarinaa 26.5.2016 klo 20 Kuopion myymäläämme.

Illassa mukana Matkatoimisto Aventura, joka kertoo matkojen sosiaalisesta vastuusta mm. paikallisväestön huomioimisen ja kunnioittamisen kautta, ekologisesta vastuusta ”leave no trace” –periaatteen avulla ja miten eri brändit huomioivat ympäristön toiminnasssaan ja miten kuluttajan valinnat ovat tärkeitä.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on Partioaitta 365 Klubin jäsenille. Liity mukaan 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiimme.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit