Maailma Mandalan silmin - Kuopio

Maailma Mandalan silmin - Kuopio

6.10. Kuopion myymälässä. Mandala Travel on vienyt ihmisiä ympäri maailman hienoimpien ja eksoottisimpien kohteiden luo vuodesta 2008. Mandalan ydinjoukko on matkustanut yli sadassa maassa ja he tutustuvat vuosittain uusiin ja kiehtoviin kohteisiin, vanhoja tuttavuuksia unohtamatta. Mandala haluaa näyttää asiakkailleen hieman erilaisen perspektiivin matkakohteisiin ja rohkaista uusiin elämyksiin. Uusia ja mielenkiintoisia matkakohteita sekä paikallisia yhteistyökumppaneita etsitään jatkuvasti, jotta tarjolla on aina uutta.

Mandala Travel on tehnyt alusta asti matkailtoja, koska mitkään kirjat tai nettisivut eivät pysty välittämään kokemuksia paikan päältä yhtä hyvin kuin omat tarinat ja kokemukset hyvillä kuvilla höystettynä. Iltojen aikana Mandalan edustajat kertovat valituista matkoista parhaimpia paloja, todellisia kokemuksia sekä esittelevät varusteita jotka oikeasti toimivat, maailman jokaisessa kolkassa.

Voit lukea palautteita Mandalan kevään Klubi-illoista alempaa sekä katsella kuvia kevään illoista.

Mandala kertoo aktiivimatkoistaan eri kohteissa. Aiheina ovat

Nakasendo trail - Japanin kulttuuripatikointi

Nakasendo-reitti Japanissa

Entisaikojen postireitti kulkee Tokiosta Kiotoon. Kävelemme pienien japanilaisten kylien välejä ja asumme perinteisissä ryokaneissa eli japanilaisissa majataloissa. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Kioton geishakortteleihin

Lohikäärmeen polulla - vuoristovaellus Bhutanissa

Vuoristovaellus Bhutanin vuoristossa

Nuorten miesten miehuuskoe oli aikoja sitten kävellä Parosta Thimpuun. Seuraamme samaa reittiä, mutta majoitumme mukavasti teltoissa ja kannamme vain päiväreput. Toisin kuin nuoret miehet joilla ei ollut juuri mitään kantamuksia. Bhutan on säilyttänyt oman kulttuurin ja omaperäisyytensä vaikka muu maailma ympärillä muuttuu

Dolomiitit ja via ferrata - vaellusta ja via ferrataa Italian Cortinassa

Vaellus Dolomiiteilla Italiassa

Upea vaellus Cortinan ympäristössä. Majoitumme mukavasti vuoristomajoissa ja otamme tuntumaa via ferrataan vaelluksen lomassa. Huikeita polkuja joista osa hieman ilmavia. Kuljemme kuitenkin turvallisesti paikallisen vuoristo-oppaan johdolla.

:

 

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Kuopio, Matkuksentie 60, 70800 Kuopio (katso Google-kartta)
Aika: 6.10.2016 klo 20-21.30

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Palautteita kevään Klubi-illoista:

"Innostuneet ja rennot esittäjät, kiitos!"

"Intian kiertomatka ja tiikerisafari varattiin samantein. Kiitos!"

"Reissusta saa paljon paremman käsityksen, kun joku kertoo. Netistä lukiessa on vaikea arvioida reissuun vaativuutta, jne."

"Kaksi tuntia on ehdoton maksimi, ihmisillä on aika kortilla, toisaalta ymmärrän, että "turhan takia" ei kanntata Ouluun asti matkustaa, vaan täytyy kertoa paljon. Aiheita oli sopiva määrä!"

"Näitä lisää."

"Alustajien kokemuksesta noussut tieto vaellusreiteistä,-päivistä,-varusteista."

"Monipuolinen esittely, 9v poikanikin tykkäsi."

"Kiva, vuorovaikutteinen ilta. Hyvää tietoa ja motivointia räätälöityihin reissuihin, jos/kun valmis sapluuna ei käykään. Kiitos!"

"Tulin kuulemaan erityisesti kilimanjaron matkasta ja sain kaipaamani tiedot."

"Noin 45 minuutin jälkeen olisi hyvä tehdä pieni liikuntatauko."
(Kiitos hyvästä palautteesta! Tulemme jatkossa pitämään Klubi-illoissa aina pienen jalottelutauon. -Partioaitta)

"Olisin halunnut tietää kattavammin matkailutarjonnasta."
(Kiitos palautteesta. Mandalalla on niin paljon kohteita, joten olemme päättäneet keskittyä vain tiettyihin kohteisiin aikarajoitteen vuoksi. -Partioaitta)

"Olisi ollut kiva jos olisi ollut aikaa kysymyksiin lopuksi."
(Kiitos palautteesta. Pyrimme hieman tiivistämään esitystä, jotta kysymyksille ja keskustelulle jäisi enemmän aikaa. -Partioaitta)

Kuvia kevään Klubi-illoista:

Mandala Travel

Mandala

Kommentit