Matkatoimisto Mandalan Klubi-ilta - Kuopio

Matkatoimisto Mandalan Klubi-ilta - Kuopio

19.5.2016 Kuopion myymälässä. Maailma Mandalan silmin

Mandala Travel on vienyt ihmisiä ympäri maailman hienoimpien ja eksoottisimpien kohteiden luo vuodesta 2008. Mandalan ydinjoukko on matkustanut yli sadassa maassa ja he tutustuvat vuosittain uusiin ja kiehtoviin kohteisiin, vanhoja tuttavuuksia unohtamatta. Mandala haluaa näyttää asiakkailleen hieman erilaisen perspektiivin matkakohteisiin ja rohkaista uusiin elämyksiin. Uusia ja mielenkiintoisia matkakohteita sekä paikallisia yhteistyökumppaneita etsitään jatkuvasti, jotta tarjolla on aina uutta.

Mandala Travel on tehnyt alusta asti matkailtoja, koska mitkään kirjat tai nettisivut eivät pysty välittämään kokemuksia paikan päältä yhtä hyvin kuin omat tarinat ja kokemukset hyvillä kuvilla höystettynä. Iltojen aikana Mandalan edustajat kertovat valituista matkoista parhaimpia paloja, todellisia kokemuksia sekä esittelevät varusteita jotka oikeasti toimivat, maailman jokaisessa kolkassa.

Mandala kertoo aktiivimatkoistaan eri kohteissa. Aiheina ovat:

Patikointi: Cinque Terre, pienten rannikkokaupunkien ketju Italian Liguriassa.

Vaellus: Everest base camp, klassikoiden klassikko Nepalin Himalajalla ja Kilimanjaro, Afrikan korkein vuori, vaeltamalla huipulle.

Luonto: Ugandan gorillat ja simpanssit, lähemmäs alkukantaista ihmistä on vaikea päästä.

Ilta kestää 1,5h + 0,5h vapaata keskustelua.

Tervetuloa 19.5.2016 klo 19 Kuopion myymäläämme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus on Partioaitta 365 Klubin jäsenille. Liity mukaan 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiimme.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit