Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Miesten korkeavartiset vaelluskengät

        Miesten korkeavartiset vaelluskengät monipuolisille, vaativillekin retkille ja vaelluksille. Vaelluskenkien korkea varsi tarjoaa usein riittävästi suojaa matalien purojen ylittämiseen ja tukee hyvin nilkkaa. Jos retkeilet pääsääntöisesti helpoissa maastoissa, tarpeisiisi saattaa riittää matalavartiset vaelluskengät. Tutustu miesten korkeavartisten vaelluskenkien valikoimaamme alla sekä myymälöissämme! 


        Miesten korkeavartisten vaelluskenkien valinta

        Myös korkeavartisten vaelluskenkien valinnassa kannattaa lähteä liikkeelle omista tarpeista ja olosuhteista, joihin kenkiä tarvitset. Esimerkiksi vaelluskenkien pohjien jäykkyyttä kannattaa pohtia. Pohjoismaisiin maastoihin soveltuvat useimmiten parhaiten jäykkyysluokan B ja BC-kengät. Näistä jäykempiä kenkiä tarvitaan haastavammissa maastoissa, kuten vuoristo-olosuhteissa. Saat lisätietoa vaelluskenkien jäykkyysluokituksesta myyjiltämme sekä oppaastamme.

        Vaelluskenkien jäykkyysluokitus »

        Jos korkeavartisten vaelluskenkien valinta mietityttää, kurkkaa Vaelluskenkien valinta -oppaamme. Sieltä saat hyviä vinkkejä siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mistä lähteä liikkeelle vaelluskenkien valinnassa. Autamme mielellämme sinua myös myymälöissämme!

        Opas vaelluskenkien valintaan »

        Hanwagilla on useita eri lestejä, esimerkiksi oma lestinsä myös vaivaisenluusta kärsiville. Kengän istuvuus ja sopivuus omaan jalkaan ovat yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Jos Hanwagin vaelluskenkien eri lestit eivät ole ennestään tuttuja, tutustu niihin Hanwagin lestioppaassa!


        Miesten korkeavartisten vaelluskenkien huolto

        Huolehdi vaelluskengistäsi niin ne pysyvät hyvänä käytössä mahdollisimman pitkään. Useat vaelluskengät voidaan myös uudelleenpohjata, mikäli tarve vaatii. Heti hankinnan jälkeen kannattaakin ottaa hyväksi tavaksi vaelluskenkien huolto. Nappaa vinkkimme niiden pesuun, hoitoon, vahaukseen ja kyllästykseen!

        Vaelluskenkien huolto »

        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite