Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten matalavartiset vaelluskengät

    Miesten matalavartiset vaelluskengät sopivat kaikkeen retkeilyyn ja ulkoiluun helpommissa maastoissa. Matalavartisista vaelluskengistä saat hyvät ulkoilukengät vaikkapa pitkille kävelyille kaupunkiin ja metsäpoluille. Vaativimmissa olosuhteissa seikkailuihin oikeampi valinta on todennäköisesti korkeavartiset vaelluskengät. Tutustu miesten matalavartisten vaelluskenkien valikoimaan alla sekä myymälöissämme!

    Miesten matalavartisten vaelluskenkien valinnassa kannattaa olla tarkkana

    Autamme mielellämme matalavartisten vaelluskenkien valinnassa myymälöissämme. Lämpimästi tervetuloa sovittamaan! Saat apuja vaelluskenkien valintaan myös oppaastamme.

    Opas vaelluskenkien valintaan »

    Vaelluskenkien tulee olla sopivat omaan jalkaasi. Nauhoituksella istuvuutta voi jonkin verran säätää, mutta kengän lestillä on siinä suurempi merkitys. Tästä syystä Hanwag valmistaa vaelluskenkiä usealla eri lestillä. Heiltä löytyy oma lestinsä esimerkiksi vaivaisenluusta kärsivällekin. Hanwagin lesteihin kannattaa siis myös tutustua.

    Myös vaelluskenkien pohjien jäykkyyttä kannattaa miettiä: kuinka jäykän pohjan tulisi olla? Vaelluskenkien jäykkyysluokitus -oppaamme on varmasti avuksi tässä!

    Vaelluskenkien jäykkyysluokitus »

    Miesten matalavartisten vaelluskenkien huolto

    Kun sopivat reissupatiinit ovat löytyneet, pidäthän niistä huolta, jotta ne kestäisivät hyvänä mahdollisimman pitkään. Nappaa vinkkimme korvan taakse vaelluskenkien pesusta, hoidosta, vahauksesta ja kyllästyksestä! Useat vaelluskengät voidaan myös tarvittaessa uudelleenpohjata.

    Vaelluskenkien huolto »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite