Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten kuorihousut

    Haluatko retkeillä ja ulkoilla, vaikka ulkona sataisikin, mutta et halua silti, että vaatteesi hengittävät? Kuorivaatteet on suunniteltu nimenomaan aktiivisille ulkoilijoille, jotka haluavat liikkua ulkona myös sadekeleillä. Kuorihousut, yhdessä kuoritakin kanssa, tarjoavat täydellisen suojan sadetta vastaan.

    Kuorihousuja voi pitää ihan sellaisenaan tai pitää varalla repussa ja pukea päälle ulkoiluhousujen päälle, kun sade yllättää. Kuorihousujen vedenpitävyys perustuu yhteen tai useampaan vedenpitävään kalvoon sekä kankaan pintakäsittelyyn, jonka ansiosta kankaan pinta hylkii vettä. Eri valmistajat käyttävät erilaisia kalvoja, mutta yhteistä niille kaikille on, että ne "hengittävät" eli pystyvät siirtämään iholta hikeä materiaalin ulkopinnalle kuivumista tai haihtumista varten. Tähän normaalit, perinteiset sadevaatteet eivät pysty. Sen vuoksi kuorihousut ja muut kuorivaatteet soveltuvat niin hyvin aktiiviseen ja reippaaseen ulkoiluun.

    Partioaitan kuorihousuista löydät varmasti juuri sinulle ja sinun harrastuksiisi sopivan mallin. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myymälään sovittamaan kuorihousuja. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean housuparin löytämisessä.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite