Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten vaellustakit

    Vaellukselle pakataan aina monipuolinen ulkoilutakki. Syksyllä takin on pidettävä tuulta ja vettä, kesällä ei saa tulla liian kuuma. Tärkeintä on, että vaellustakki tekee liikkumisesta vaivatonta ja suojaa luonnossa jopa viikkokausia. Miesten vaellustakeissa on paljon valinnanvaraa.

    Vaelluksella liikutaan pitkiä matkoja ja kolutaan vaikeita maastoja. Erämaassa sääolosuhteet vaihtelevat ja etäisyydet venyvät. On tärkeää, että varusteet eivät jätä kulkijaa pulaan, siksi kannattaa valita kestävä ja monikäyttöinen vaellustakki. Useimmiten vaellukselle pakataan vain yksi takki ja tällöin valinta on vedenpitävä kuoritakki. Vaellustakin ominaisuuksista vettä ja tuulta hylkivän kuoren jälkeen, tärkeimmäksi ominaisuudeksi nousee hengittävyys. Rinkan kantaminen on välillä tukalaa puuha, siksi on katsottava sellainen takki joka ei tunnu tukalalta ja sopii kantamiseen. Rinkka on hyvä ottaa huomioon myös taskuissa. Vaellustakin taskujen sijoitus on sellainen, että taskuihin pääsee helposti käsiksi myös rinkka selässä.

    Laadukkaat ja kestävät miesten vaellustakit löydät parhaiten Partioaitan verkkokaupasta tai myymälöistä. Tervetuloa ostoksille!
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite