Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • MUFFI 1
    • MUFFI 2

    Myssyfarmi MUFFI Unisex

    Tuotenumero: 1006631
    Hinta sis. alv
    79,95 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    GRAAFIKKO
    Koko
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.

    Muhkea myssy leveällä taitoksella

    Suomenlampaan luomuvillasta käsin kudottu lämpöinen ja muhkea Muffimyssy. Myssy on korkealaatuisen villalangan ansiosta lämmittävä, hengittävä sekä kosteutta ja likaa luonnollisesti hylkivä. Jokainen myssy on ainutlaatuinen, kiireettömästi kudottu yksilö, joka saa käyttäjänsä hehkumaan keskellä viileimpääkin pakkaspäivää.

    • 100 % suomenlampaan luomuvillaa
    • Muhkea malli, leveä taitos
    • Lanoliini tekee villasta pehmeän ihoa vasten
    • Neulottu Suomessa
    • One size -mitoitus, sopii noin koon 57-60 päähän

    Neulottu pöytyäläisten myssymummojen puikoissa

    Myssyfarmin myssyt neulotaan käsin Pöytyällä paikallisten Myssymummojen puikoissa. Myssymummot ovat paikallisia eläkeläisrouvia, joille kutominen on intohimo. He ovat erottamaton osa Myssyfarmia ja koko brändin suola. Myssymummot kokoontuvat vähintään kerran kuussa farmille ompeluseuroihin kahvittelemaan, juoruamaan ja nauramaan. Samalla he jakavat toisilleen uusimmat neulontavinkit ja ottavat uudet mallit työn alle. Myssymummot ovat nähneet elämää ja niinpä he taitavat neuloa jokaiseen myssyyn vähän elämänviisautta mukaan. Mummot ovat ylpeitä työstään ja signeeraavat kutomansa myssyt, jotta tiedät kenen neuloma uniikki luomus lämmittää päätäsi.

    Suomenlampaan luomuvillaa

    Myssylanka on peräisin Pöytyän Yläneeltä Rintalan luomutilalta. Rintalan luomuvilla toimitetaan yhdessä Myssyfarmin omien luomulampaiden villan kanssa Pirtin Kehräämöön, joka pesee ja kehrää villan sekä lähettää sen takaisin Rintalaan omana eränään. Villaerän jäljitettävyys on Myssyfarmille tärkeää villan luonnonmukaisuuden takaamiseksi.

    Myssyvilla pestään hyvin kevyesti, jotta sen luontainen rasva eli lanoliini säilyisi. Lanoliini pitää villan pehmeänä, erittäin ihoystävällisenä ja luonnostaan vettä- ja likaahylkivänä. Raakavillassa on lanoliinia noin 20 % ja Myssyfarmin pipolangassa sitä on yhä jäljellä noin 5 % painosta. Normaalisti villateollisuus erottelee lanoliinin villasta kemiallisesti ja myy sen kosmetiikkateollisuudelle. Myssyfarmin villalanka värjätään käsin luonnonväreillä. Työstä vastaa raaseporilainen Anna Vasko, joka on Pohjoismaiden johtavia luonnonväreillä työskenteleviä värjäreitä.

    Partioaitan vihreämpi valinta
    Vihreämpi valinta -symboli auttaa sinua löytämään valikoimamme ekologisimmat vaatteet, kengät ja varusteet. Vihreämpi valinta -symbolin saa, jos tuote täyttää useita tuotteen ekologisuuteen ja eettisyyteen liittyviä kriteereitä.
    Jos tuote on esimerkiksi:
    • Korjattavissa tai kierrätettävissä
    • valmistettu kierrätetystä materiaalista
    • valmistettu luonnonmateriaalista
    • valmistettu Euroopassa
    Jos tuotannossa on huomioitu esimerkiksi:
    • läpinäkyvyys ja jäljitettävyys
    • sosiaalinen vastuu ja reilut työehdot
    • vastuullisempi kemikaalien käyttö
    Vihreämpi valinta -tuotteet arvioidaan tarkkaan määriteltyjen kriteereiden mukaan, joissa huomioidaan tuotteiden ekologisuus ja eettisyys. Kriteereitä päivitetään säännöllisesti, sillä ympäristöasioissa on aina mahdollista tehdä vieläkin enemmän. Lue lisätietoja Vihreämpi valinta -kriteereistä. Toivomme, että symboli auttaa sinua valinnoissasi.
    Lue lisää
    Tekniset tiedot
    Koko
    M
    Materiaali
    100% lampaanvilla
    Sukupuoli
    Unisex
    Vihreämpi Valinta
    Kyllä
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite