Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Naisten polkujuoksukengät ja maastojuoksukengät

    Oletko etsimässä naisten maastolenkkareita tai polkujuoksukenkiä? Olet aivan oikeassa paikassa, sillä Partioaitan maastojuoksukenkävalikoima on erittäin laadukas ja monipuolinen.

    Polkujuoksun suosion voi hyvin ymmärtää sitä kerran itse kokeiltuaan. Juoksu vaihtelevassa maastossa rasittaa kroppaa monipuolisesti, jolloin voidaan välttyä monilta rasitusvammoilta. Jalkojen lihakset vahvistuvat epätaseisessa maastossa ja ympäröivä luonto virkistää mieltä. Oikeanlaiset juoksukengät ovat avainasemassa harrastuksen mielekkyyteen ja turvallisuuteen. Naisten maastojuoksukengät vaihtelevat jämäkämpien mallien ja paljasjalkamallien välillä; jokaiselle löytyy varmasti omaan juoksutyyliin sopivat kengät. Haastavassa maastossa ja pitkillä matkoilla voi olla tarpeen jäykempi kenkä, joka tarjoaa enemmän tukea askellukseen.

    Polkujuoksu vaatii tasapainoa sekä juoksurytmin vaihdoksia maaston muotojen ja polun teknisyyden mukaan. Se on siis monella tavalla erilaista verrattuna maantiejuoksuun.Siksi polkujuoksukengät eroavat "tavallisista" maastojuoksukengistä. Jotkut polkujuoksukengät sopivat parhaiten kesäkeleille, toiset taas on suunniteltu nimenomaan talvisiin sääolosuhteisiin (kuten Salomon Speedspike CS). Maasto- ja polkujuoksijan kannattaa myös kokeilla paljasjalkakenkiä kuten FiveFingersin V-Trail 2.0. Paljasjalkakengillä saat aivan erityisen tarkan tuntumaan alustaan, jolla juokset. Jos olet vasta aloittelemassa maastojuoksua ja olet hankkimassa ensimmäisiä maastolenkkareitasi, kysy asiantuntevilta myyjiltämme asiasta lisää. Autamme mielellämme.

    Maastojuoksukengistä käytetään yleisesti englanninkielistä termiä trail running shoes.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite