Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Naisten matalavartiset vaelluskengät

    Naisten matalavartiset vaelluskengät sopivat kaikkeen retkeilyyn ja ulkoiluun helpommissa maastoissa. Matalavartisista vaelluskengistä saat mainiot kävelykengät pitkille kävelyille kaupunkiin ja metsäpoluille. Jos lähdet seikkailemaan vaativampiin olosuhteisiin, oikeampi valinta on todennäköisesti korkeavartiset vaelluskengät. Tutustu naisten matalavartisten vaelluskenkien valikoimaan alla sekä myymälöissämme!

    Naisten matalavartisten vaelluskenkien valinta

    Vaelluskenkien tulee istua hyvin käyttäjänsä jalkaan. Nauhoituksella saa kengän istuvuutta säädettyä jonkin verran, mutta vieläkin parempi on, jos vaelluskenkien lesti on omaan jalkaan sopiva. Siksi Hanwag valmistaa vaelluskenkien usealla eri lestillä. Jos Hanwagin eri lestit eivät ole vielä tuttuja, tutustu niihin Hanwagin lestioppaassamme! Myös vaelluskenkien jäykkyys kannattaa miettiä omien tarpeiden mukaan.

    Autamme mielellämme matalavartisten vaelluskenkien valinnassa myymälöissämme, lämpimästi tervetuloa sovittamaan! Saat vinkkejä myös valintaan vaelluskenkien valinta -oppaastamme.

    Opas vaelluskenkien valintaan »

    Naisten matalavartisten vaelluskenkien huolto

    On tärkeää pitää huolta vaelluskengistä, jotta ne säilysivät hyvänä mahdollisimman pitkään. Heti valinnan ja hankinnan jälkeen kannattaakin napata vinkkimme niiden pesuun, huoltoon, vahaukseen ja kyllästykseen niin alusta pitäen hyvän rutiinin! Useat vaelluskengät voi myös uudelleenpohjata tarpeen tullen.

    Vaelluskenkien huolto »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite