Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten anorakit

    Moderni naisten anorakki on monikäyttöinen ja tyylikäs vaate, jota käyttää mielellään niin metsäretkillä kuin kaupungin vilinässäkin. Esimerkiksi Fjällrävenin Iceland Anorak W on monikäyttöinen anorakki viileiden vuodenaikojen ulkoilmaharrastuksiin, kuten hiihtoretkille, vaelluksille ja retkiluisteluun. Se on valmistettu kestävästä G-1000® Original-kankaasta, joka on polyesterin ja puuvillan seosta. Sen tiheäkuteinen kangas on tuulta ja vettä hylkivä, mutta samalla se myös hengittää ja kuivuu nopeasti.

    Fjällrävenin anorakit soveltuvat monenlaiseen ulkoiluun, retkeilyyn ja aktiviteettiin. Naisten anorakki Fjällräven Vardag Anorak, on tuulenpitävä kuoritakki Fjällrävenin omasta kestävästä G-1000 Eco -kankaasta.

    Sasta on tunnettu suomalainen vaatemerkki, joka valmistaa laadukkaita ja toimivia vaatteita retkeilyyn ja metsästykseen perinteitä kunnioittaen. Perinteiden kunnioitus näkyy myös Sastan anorakeissa. Sasta 1928 Anorak on klassinen retkeilyanorakki, jota voi käyttää ympärivuotisesti. Unisex-mallisena se sopii yhtä hyvin sekä naisille että miehille. Takki on toteutettu Sastan ja Partioaitan yhteistyöllä ja sitä saa ainoastaan Partioaitasta.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite