Northern Lights Challenge - kiipeilytapahtuma

Northern Lights Challenge - kiipeilytapahtuma

Partioaitta on mukana 31.10.2015 Helsingin Kiipeilykeskuksessa järjestettävässä kansainvälisessä köysikiipeilyn Northern Lights Challenge -haastekilpailussa. Mukana kilpailemassa on joukko ulkomaisia huipputekijöitä, jotka haastavat suomelaiset huippunimet! Samalla kilpaillaan vuoden 2015 köysikiipeilyn SM-tittelistä.

Tapahtumapäivänä aikuisten kisoja voi seurata kisahallissa (A-halli, sisäänpääsyliput 20 €) sekä Kiipeilykeskuksen yhteydessä olevan messuhallin screen-katsomossa (ilmainen sisäänpääsy). Junnukisat käydään B-hallissa, ja niitä pääsee seuraamaan 5 € sisäänpääsylipulla.

Osta liput ennakkoon tai osallistu mukaan kilpailuun Boulderkeskuksen sivuilla.
Pääsylippu ostetaan valitsemalla Sarjasta A-hallikatsomo. Tällöin ei osallistuta itse kilpailuun. Samasta paikasta voi halutessaan ilmoittautua myös kilpailijaksi.
Lisätietoa lipunmyynnistä ja kilpailusta Kiipeilykeskuksen sivuilta.

Messuhallissa screenin eteen levittäytyy pädikatsomo anniskelualueineen. Karsintojen ja finaalin väliajalla maahantuojat ja yhteistyökumppanimme lyövät tiskiin parhaat tarjouksensa, kansainväliset haastajat käyvät esittäytymässä messuyleisölle ja DJ pitää huolen tunnelmasta.

Nähdään Kiipeilykeskuksessa!

Köysikiipeilyn SM 2015

Kommentit