Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Nuku yö ulkona

    Nuku yö ulkona - Muista oikeat vaatteet ja varusteet

    Suomen luonnon päivää vietetään lauantaina 31.8. ja Suomen Latu haastaa jälleen koko Suomen nukkumaan yön ulkona. Majoitteena voi toimia vaikkapa riippumatto, teltta tai laavu. Tärkeintä on, että nautit luonnosta ja jokamiehenoikeudestasi viettää yösi ulkona.

    #wokeuplikethis - jaa oma aamukuvasi!

    Haluamme kannustaa ihmisiä ulos luontoon ja julkaisemaan oman #wokeuplikethis -kuvan aamuheräämisestään luonnon helmassa. Muista myös tägätä meidät @partioaitta jotta löydämme paremmin ihanan kuvasi!

    Palkitsemme viisi Instagramissa julkaistua kuvaa maanantaina 2.9. ja annamme palkinnoksi Partioaitan omaa Tuokio-kahvia ja emalimukin.

    Kohdeopas lähiretkeilyyn. Yön voi viettää jossakin Suomen lukuisista kansallispuistoista, retkeilyalueilla tai vaikka ihan omalla takapihalla. Voit etsiä sopivaa yöpymispaikkaa myös kohdeoppaamme avulla.

    Pakkauslista viikonloppuretkelle. Jos epäröit yöpyä ulkona puuttuvien vaatteiden tai varusteiden takia, olemme koonneet juuri sinua varten listan tuotteista, joiden avulla yösi ulkona sujuu miellyttävissä merkeissä.

    Partioaitan lainauspalvelusta voit myös tarvittaessa lainata varusteita!

    Tervetuloa myymälään tutustumaan varusteisiin ja vaatteisiin! Katso Partioaitan myymälöiden sijainnit ja aukioloajat: Partioaitan myymälät.

    Yön yli -seikkailuihin 

    Erämessut goes Haltia 31.8.2019    Tervetuloa viettämään Suomen luonnon päivää kanssamme Erämessut goes Haltia -tapahtumaan Luontokeskus Haltiaan. Luvassa on mm. mielenkiintoisia tietoiskuja, retkiä, luentoja, musiikkia sekä maistiaisia koko päivän ajana. Katso koko ohjelma »

    Partioaitan teltoilla pääset maistamaan omaa Tuokio-nokipannukahviamme sekä huollattamaan kenkäsi Hanwag-pikahuollossa. Messujen päätteeksi kannattaa osallistua myös klubioppaamme Silja Vuohensillan vetämälle retkelle Haltiasta Mustalammelle. Lue lisää ja ilmoittaudu retkelle »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite