/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Nuku yö ulkona

    Nuku yö ulkona - Muista oikeat vaatteet ja varusteet

    Suomen luonnon päivää vietetään lauantaina 29.8. ja Suomen Latu haastaa jälleen koko Suomen nukkumaan yön ulkona. Majoitteena voi toimia vaikkapa riippumatto, teltta tai laavu. Tärkeintä on, että nautit luonnosta ja jokamiehenoikeudestasi viettää yösi ulkona.

    #wokeuplikethis - jaa oma aamukuvasi!

    Haluamme kannustaa ihmisiä ulos luontoon ja julkaisemaan oman #wokeuplikethis -kuvan aamuheräämisestään luonnon helmassa. Muista myös tägätä meidät @partioaitta jotta löydämme paremmin ihanan kuvasi!

    Palkitsemme viisi Instagramissa julkaistua kuvaa tiistaina 1.9.2020 ja annamme palkinnoksi Goodion suklaata sekä Partioaitan emalimukin ja syvän emalilautasen.

    Yön yli -seikkailuihin 

    Kohdeopas lähiretkeilyyn. Yön voi viettää jossakin Suomen lukuisista kansallispuistoista, retkeilyalueilla tai vaikka ihan omalla takapihalla. Voit etsiä sopivaa yöpymispaikkaa myös kohdeoppaamme avulla.

    Pakkauslista viikonloppuretkelle. Jos epäröit yöpyä ulkona puuttuvien vaatteiden tai varusteiden takia, olemme koonneet juuri sinua varten listan tuotteista, joiden avulla yösi ulkona sujuu miellyttävissä merkeissä.

    Lainauspalvelusta klubilaisemme voivat tarvittaessa lainata ilmaiseksi varusteita!

    Vuokrauspalvelusta on mahdollista vuokrata varusteita viikonlopuksi tai pidemmälle retkelle.

    Tervetuloa myymälään tutustumaan varusteisiin ja vaatteisiin! Katso Partioaitan myymälöiden sijainnit ja aukioloajat: Partioaitan myymälät.

    PUUNHALAUSVIIKKO

    Halaa puuta - arvosta lähimpäristöäsi! 24.-30.8.2020.

    Puunhalausviikon tarkoituksena on osoittaa, että arvostamme ympäristömme monipuolisia viheralueita, kuten metsiä, puistoja ja luontopolkuja. Etsi lähiympäristöstäsi puu, josta pidät. Se voi olla itsessään kaunis, tehdä vehreydellään paikasta viihtyisämmän, se voi olla pieni tai suuri, vanha tai nuori, kuten halaajansakin. Jaa oma rutistuksesi ja seuraa muiden otteita somessa tunnisteella #puunhalausviikko.

    Lue lisää »

    SIBELIUSBOKSI – PALA LUONTOA TULITIKKUASKISSA

    Säveltäjällämme Sibeliuksella oli tapana pitää pala suomalaista luontoa taskussaan. Kun inspiraation lähdettä tarvittiin, se oli aina käden ulottuvilla. Yksi vinkki Suomen luonnon päivän tekemiseksi on askarella oma Sibeliusboksi ja poimia mukaan pala suomalaista luontoa. Suomen luonnon päivän sivuilta löydät lisää vinkkejä. Kuva Atte Tornikoski / Metsähallitus.

    Katso vinkkejä Suomen luonnon päivän viettoon »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite