/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ekologinen lahjapaketti – tee-se-itse

    Ilahduta lahjan saajaa koristelemalla persoonallinen lahjapaketti.

    Toinen pitää yksinkertaisen kauniista ja tyylikkäästä, toinen runsaammista koristeluista.
    Kotoa löytyvistä tarvikkeista saa hyvin monipuolisia paketteja valmistettua. Kaikki Partioaitasta lahjatuotteen ostaneet saavat halutessaan mukaansa ekologisen paperipussin, josta saa loihdittua upean lahjapaketin. Katso alta vinkkejä paketin tuunaukseen.

    Skandinaavisen selkeä ja tyylikäs

    Pelkistetty, selkeä, elegantti. Skandinaavinen tyyli korostaa pieniä ja muutamia yksityiskohtia lahjakääreessä.

    Lahjapakettina voi käyttää esimerkiksi vanhaa kenkälaatikkoa, jonka päälle voi kääriä ruskeaa paperia. Kietaise vielä juuttinaru ympäri ja viimeistele yhdellä yksityiskohdalla, kuten havunoksalla tai kuivilla lehdillä.

    Vaihtoehtoisesti käytä sanomalehteä. Sitä käyttämällä voi valita esimerkiksi lehden tietyllä päivämäärällä, joka on ollut merkityksellinen teille molemmille. Voit myös valita tietyn kiinnostavan artikkelin tai valokuvan.

    Runsaasti koristeltu paperipussi

    Voiko koristeluja muka olla liikaa? Ajalla ja vaivalla tehty koristeltu paperipussi on taideteos ja ilon aihe jo itsessään. Pussin sulkeminen kannattaa miettiä niin, että kovalla vaivalla tehtyä pussia voi käyttää useampana vuotena. Juuttinaru tai villalanka on tässä tapauksessa parempi vaihtoehto teipille tai liimalle. Tee kaksi reikää taitetun pussinsuun läpi, solmi, ja kiedo narua pussin ympärille.

    Yllä olevissa esimerkeissä on käytetty paketteihin Partioaitan myymälöistä saatavia paperipusseja.

    Tarvitaan ihan tavallista paperiliimaa, puikko riittää, mutta siveltimellä levitettävä käy myös tähden tekemiseen. Lisäksi sakset ja teippiä.

    Narut ovat juuttinarua, hienompaa ja karkeampaa, sekä leveää, kudottua juuttinarua. Ihan tavallista villalankaa voi käyttää efektinä tuomaan hieman väriä ja pehmeyttä.

    Paperit, joilla pussit on koristeltu, ovat ilmaisjakelulehtiä, perus mainos- ja sanomalehtiä. Vanhoja kirjoja saa kierrätyskeskuksista 20 sentillä ja niiden kellastuneita sivuja voi käyttää monenlaiseen askarteluun. Valkoinen paperi on silkkipaperia, jota käytetään esim. kaavojen piirtämiseen. Pienempiäkin rullia löytyy ja valkoinen voi- tai leivinpaperi ajaa saman asian. Silkkipaperi on vain helpompi liimattava.

    Nappejakaan ei tarvitse ostaa, vaan kannattaa ottaa ne talteen lumppuihin menevistä vaatteista.

    Tähtikoriste on askartelukaupasta, mikä on päällystetty ruskealla paperilla decoupage-lakan avulla. Liimakin käy tai liisteri. Ympärille juuttinarua. Koristeen voi seuraavina vuosina ripustaa kuuseen tai koristeeksi muualle ja muistella lahjaa ja sen antajaa.

    Leimasimet ovat kestäviä askarteluvälineitä. Niitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen, kun viitsii pestä ne askartelun jälkeen ja säilyttää niitä mieluiten ilmatiiviissä rasiassa tai pussissa ja valolta piilossa. Kertakäyttöisen leimasimen voi myös tehdä perunasta. Musteita löytyy ainakin askartelu- ja taideliikkeistä ja myyjät osaavat varmaan kertoa, mikä muste täyttää esim. ekologiset vaatimukset.

    Kaikki paketit eivät vaadi ihmeempiä koristeita. Valkoinen silkkipaperi yhdessä joulunpunaisen villalangan kanssa saa paketin näyttämään ylelliseltä ja kauniilta. Pieni havunoksa langan alla tuo lahjan saajalle tuoksuelämyksen.

    AINEETON JOULUKALENTERI

    Joulukalenterin luukut voivat sisältää aineettomia lahjoja kuten yhteistä aikaa tai hyvän mielen tekoja. Kirjoita paperilapulle pieni palvelu tai ilahduttava teko. Se voi olla esimerkiksi kokkausta, siivousta tai pieni hemmotteluhetki. Tai retki lähilaavulle iltapalalle.

    Ideoita joulukalenteriin >>

    TEE-SE-ITSE VINKIT

    Ohjeet villapipon neulontaan ja muita tee-se-itse- ja tuunausvinkkejä.

    Tee-se-itse vinkit >>

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite