/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Paljon pidetty - paljon paikkailtu

    Miltä sinun rakkain retkeilyvarusteesi tuntuu? Miltä se näyttää tai tuoksuu?

    Joistakin tuotteista tulee nopeasti lempivarusteita. Joistakin tuotteista tulee oma suosikki vasta useampien retkien jälkeen.

    Jollakin varusteilla on niin pitkä historia, niin monta tarinaa ja muistoa, ettei niistä halua luopua ollenkaan. Sellaiset tuotteet haluaa säilyttää, vaikkei niitä itse enää käyttäisikään. Jotkut taas ovat vuosia kaapin perukoilla, mutta palaavat aina uudelleen käyttöön – omaan, ystävien tai seuraavan sukupolven.

    Tällaiset tuotteet ovat olleet Partioaitan ydin jo vuodesta 1928. Kokosimme tälle sivulle klubilaisten paljon pidettyjä lempivarusteita ja vinkit niiden hellään huolenpitoon. 

    Kuvakilpailu - jaa paljon paikkailtu lempivarusteesi

    Mikä on sinun rakkain ja paljon pidetty, mutta myös paljon paikkailtu retkeilyvaruste tai -vaate? 

    Me Partioaitassa haastamme sinut osallistumaan kuvakilpailuun jakamalla kuvan lemppari retkeilyvarusteestasi tai -vaatteestasi, jota olet aikojen saatossa paikkaillut, parsinut, korjaillut tai kursinut jollain tavalla kasaan. Mitä enemmän paikkailtu, sen parempi!

    Jaa kuva Instagramissa käyttäen aihetunnistetta #paljonpidetty ja merkitsemällä meidät @partioaitta!

    Palkitsemme viisi kuvaa huoltotuotesetillä (arvo 58,70 €). Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 27.4.2022 saakka. Julkaisemme voittajien jakamat haastekuvat 30.4. Partioaitan Instagram-tilillä. Lähetämme voittajille myös yksityisviestitse tiedon voitosta ja sopiaksemme palkinnon toimituksesta.

    Tuotehuoltosetti sitältää:

    Keli Villalaastari, Fjällräven Greenland Wax, Hanwag Shoe Wax sekä Nikwax Tent & Gear Solar Wash 500ml.

    Klubilaisten suosikkituotteet

    Lisää oma #paljonpidetty -kuvasi ja etsi muiden klubilaisten kuvia Instagramissa. Muista myös tägätä @partioaitta kuvaasi, jotta voimme jakaa kuvasi täällä.
    Klassikkotuotteita 

    HENRIIKKA, AAMUKAHVILLA
    Sasta-anorakki

    "Sastan kirkkaansininen anorakki on vaarini perintöä minulle. Käytän sitä ylpeydellä erityisesti sen tarinan vuoksi, mutta toimivuudestakaan ei tarvitse tinkiä: takki ei ole mennyt vuosikymmenten saatossa miksikään.

    Näin huollat
    Sastan anorakin voi vahata Fjällrävenin ympäristöystävällisellä Greenland-vahalla.

    Katso vahausohje

    Fjällräven Greenland Wax

    IRMA, KLUBILAINEN
    Makuupussi & rinkka

    "24.5.1974 ostin ensimmäiselle Interrail-matkalleni Suomen Höyhenen Lappi-nimisen kokountuvaisen makuupussin Yrjönkadun myymälästä Helsingistä. Muutaman päivän kuluttua, 28.5. ostin vielä rinkan hintaan 145 markkaa. Molemmat ostot ovat vieläkin itselläni ja makuupussi käytössä."

    Näin huollat

    Makuupussin pesu ja hoito

    Rinkan huolto ja korjaus

    Nikwax Down Wash Direct

    TEEMU, PARTIOAITAN VARUSTEOSTAJA
    Hestra-hanskat

    "Hestran työhanskat ovat palvelleet jo lähemmäs 6 vuotta ympärivuotisesti - auton renkaiden vaihdosta nuotion kohentamiseen."

    Näin huollat

    Nahkahanskojen vahaus ja hoito

    Hestra Leather Balm

    TEEMU, 365-KLUBIN VAELLUSOPAS
    Primus-keitin

    "Primus Lite on ollut jo pitkään uskollinen aamukahvikumppanini maastossa. Kun valmistelut tekee jo illalla oikein, sillä saa kahvit keitettyä noin 15:ssä sekunnissa nousematta edes makuupussista. Tarvitsee vain avata teltan ovi, naps, psssssshhh, brrrrr ja kahvit on kupissa!"

    Näin huollat

    Retkikeittimen huolto ja kattiloiden pesu

    MSR Alpine Dish Brusher / Scraper

    JOUNI, FJÄLLRÄVEN-SUOMI
    Hanwag-vaelluskengät

    Ostin Hanwag Bergler nahkaiset vaelluskengät vuonna 2007. Ne ovat perinteisellä  ”tuplatikkaustekniikalla” valmistetut jalkineet. Olen kävellyt näillä kengillä tuhansia kilometrejä. Esimerkiksi 10 kertaa Fjällräven Classic -tapahtuman, joka 110 km pitkä vaellusreitti Pohjois-Ruotsissa. Näiden lisäksi monia eri mittaisia vaelluksia Suomen Lapissa. Talvisin käytän samoja kenkiä retkiluistelussa satoja kilometrejä kaudessa. Kesti joitakin kuukausia ennen kuin kengät oli sisäänajettu, mutta sen jälkeen ne ovat toimineet kuin unelma. Kenkiin on vaihdettu kaksi kertaa ulkopohjat Saksassa Hanwagin vanhalla tehtaalla ja hyvin monet pohjalliset ja kengännauhat. Toivon, että nämä rakkaat reissukaverit ovat minulla vielä lukemattomilla retkillä mukana jalassa.

    Näin huollat

    Vaelluskenkien vahaus

    Hanwag Shoe Wax

    TIIA, PARTIOAITAN MARKKINOINNISTA
    Joutsen-taukotakki

    "Sain Joutsenen muhkean untuvatakin joskus 90-luvun lopulla. Ysärimuodin jäätyä taakse unelmankevyt takki siirtyi katumuotikäytöstä huippulämpimäksi taukotakiksi."

    Näin huollat

    Untuvatakin pesu ja hoito

    OrganoTex Biocare Wool & Down Wash

    JOPPE, RETKINIKKARI
    Fjällräven-takki

    "Fjällräven Smock No. 1 tuntuu edelleen uudelta, vaikka se on ollut käytössä jo monta vuotta. Smock on käytössä arkena, matkoilla ja retkillä. Malliltaan mukavan väljä ja suojaava, mutta sen runsas taskuvarustus on sen paras puoli."

    Näin huollat

    G-1000-vaatteiden vahaus

    Fjällräven Greenland Wax

    JUSSI, PARTIOAITAN MARKKINOINNISTA
    Opinel-puukko

    "Sain Opinelin taittopuukon papaltani, kun olin pikkupoika. Muistan, että silloin hieman ihmettelin sen rustiikkista sulkumekanismia. Nyt 30 vuoden käytön jälkeen osaan arvostaa sen toimintavarmuutta."

    Näin huollat

    Puukon ja veitsen huolto

    Roselli Vesihiomakivi fyliitti nahkakotelossa

    SEPPO, KLUBILAINEN
    Fjällräven-teltta

    "Ensimmäistä kertaa kävin Lapissa 70-luvun lopussa. Yhden kaverin puhuin mukaan ja kävimme eri puolilla Lappia osin omilla ja osin lainavarusteilla. Sitten päätettiin investoida omaan telttaan ja käytiin Partioaitan Yrjönkadun myymälässä 80-luvun loppupuolella. Hankittin yhteinen Akka, joka on kulkenut matkassa monet vuodet. Jossain vaiheessa alettiin ottaa lapsia mukaan. Akassa on lapset ensimmäiset telttayöt viettänyt. Ja nyt lapsenlapset ovat viettäneet Akassa ensimmäisen telttayön. Aiotaan jatkaa vielä matkaa Akan kanssa." Katso videolta tarina Sepon kertomana.

    Näin huollat

    Teltan huolto ja hoito

    Nikwax Tent & Gear Solar Wash

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite