/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Paljon pidetty - kerro rakkain retkeilyvarusteesi!

    Miltä sinun rakkain retkeilyvarusteesi tuntuu? Miltä se näyttää tai tuoksuu? Klubilaiset kertovat lempituotteistaan.

    Joistakin tuotteista tulee nopeasti lempivarusteita. Joistakin tuotteista tulee oma suosikki vasta useampien retkien jälkeen. Jollakin varusteilla on niin pitkä historia, niin monta tarinaa ja muistoa, ettei niistä halua luopua ollenkaan. Sellaiset tuotteet haluaa säilyttää, vaikkei niitä itse enää käyttäisikään. Jotkut taas ovat vuosia kaapin perukoilla, mutta palaavat aina uudelleen käyttöön – omaan, ystävien tai seuraavan sukupolven. Tällaiset tuotteet ovat olleet Partioaitan ydin jo vuodesta 1928.

    Kokosimme tälle sivulle klubilaisten paljon pidettyjä lempivarusteita ja vinkit niiden hellään huolenpitoon. 

    Klubilaisten suosikkituotteet

    Lisää oma #paljonpidetty -kuvasi ja etsi muiden klubilaisten kuvia Instagramissa. Muista myös tägätä @partioaitta kuvaasi, jotta voimme jakaa kuvasi täällä.

    HENRIIKKA, AAMUKAHVILLA
    Sasta-anorakki

    "Sastan kirkkaansininen anorakki on vaarini perintöä minulle. Käytän sitä ylpeydellä erityisesti sen tarinan vuoksi, mutta toimivuudestakaan ei tarvitse tinkiä: takki ei ole mennyt vuosikymmenten saatossa miksikään.

    Näin huollat
    Sastan anorakin voi vahata Fjällrävenin ympäristöystävällisellä Greenland-vahalla.
    Katso vahausohje »


    Fjällräven Greenland Wax »

    IRMA, KLUBILAINEN
    Makuupussi & rinkka

    "24.5.1974 ostin ensimmäiselle Interrail-matkalleni Suomen Höyhenen Lappi-nimisen kokountuvaisen makuupussin Yrjönkadun myymälästä Helsingistä. Muutaman päivän kuluttua, 28.5. ostin vielä rinkan hintaan 145 markkaa. Molemmat ostot ovat vieläkin itselläni ja makuupussi käytössä."

    Näin huollat
    Makuupussin pesu ja hoito »
    Rinkan huolto ja korjaus »


    Nikwax Down Wash Direct »

    TEEMU, PARTIOAITAN VARUSTEOSTAJA
    Hestra-hanskat

    "Hestran työhanskat ovat palvelleet jo lähemmäs 6 vuotta ympärivuotisesti - auton renkaiden vaihdosta nuotion kohentamiseen."

    Näin huollat
    Nahkahanskojen vahaus ja hoito »


    Hestra Leather Balm »

    Klassikkotuotteita 

    TEEMU, 365-KLUBIN VAELLUSOPAS
    Primus-keitin

    "Primus Lite on ollut jo pitkään uskollinen aamukahvikumppanini maastossa. Kun valmistelut tekee jo illalla oikein, sillä saa kahvit keitettyä noin 15:ssä sekunnissa nousematta edes makuupussista. Tarvitsee vain avata teltan ovi, naps, psssssshhh, brrrrr ja kahvit on kupissa!"

    Näin huollat
    Retkikeittimen huolto ja kattiloiden pesu »


    MSR Alpine Dish Brusher / Scraper »

    JOUNI, FJÄLLRÄVEN-SUOMI
    Hanwag-vaelluskengät

    Ostin Hanwag Bergler nahkaiset vaelluskengät vuonna 2007. Ne ovat perinteisellä  ”tuplatikkaustekniikalla” valmistetut jalkineet. Olen kävellyt näillä kengillä tuhansia kilometrejä. Esimerkiksi 10 kertaa Fjällräven Classic -tapahtuman, joka 110 km pitkä vaellusreitti Pohjois-Ruotsissa. Näiden lisäksi monia eri mittaisia vaelluksia Suomen Lapissa. Talvisin käytän samoja kenkiä retkiluistelussa satoja kilometrejä kaudessa. Kesti joitakin kuukausia ennen kuin kengät oli sisäänajettu, mutta sen jälkeen ne ovat toimineet kuin unelma. Kenkiin on vaihdettu kaksi kertaa ulkopohjat Saksassa Hanwagin vanhalla tehtaalla ja hyvin monet pohjalliset ja kengännauhat. Toivon, että nämä rakkaat reissukaverit ovat minulla vielä lukemattomilla retkillä mukana jalassa.

    Näin huollat
    Vaelluskenkien vahaus »


    Hanwag Shoe Wax »

    TIIA, PARTIOAITAN MARKKINOINNISTA
    Joutsen-taukotakki

    "Sain Joutsenen muhkean untuvatakin joskus 90-luvun lopulla. Ysärimuodin jäätyä taakse unelmankevyt takki siirtyi katumuotikäytöstä huippulämpimäksi taukotakiksi."

    Näin huollat
    Untuvatakin pesu ja hoito »


    OrganoTex Biocare Wool & Down Wash »

    JOPPE, RETKINIKKARI
    Fjällräven-takki

    "Fjällräven Smock No. 1 tuntuu edelleen uudelta, vaikka se on ollut käytössä jo monta vuotta. Smock on käytössä arkena, matkoilla ja retkillä. Malliltaan mukavan väljä ja suojaava, mutta sen runsas taskuvarustus on sen paras puoli."

    Näin huollat
    G-1000-vaatteiden vahaus »


    Fjällräven Greenland Wax »

    JUSSI, PARTIOAITAN MARKKINOINNISTA
    Opinel-puukko

    "Sain Opinelin taittopuukon papaltani, kun olin pikkupoika. Muistan, että silloin hieman ihmettelin sen rustiikkista sulkumekanismia. Nyt 30 vuoden käytön jälkeen osaan arvostaa sen toimintavarmuutta."

    Näin huollat
    Puukon ja veitsen huolto »


    Roselli Vesihiomakivi fyliitti nahkakotelossa »

    SEPPO, KLUBILAINEN
    Fjällräven-teltta

    "Ensimmäistä kertaa kävin Lapissa 70-luvun lopussa. Yhden kaverin puhuin mukaan ja kävimme eri puolilla Lappia osin omilla ja osin lainavarusteilla. Sitten päätettiin investoida omaan telttaan ja käytiin Partioaitan Yrjönkadun myymälässä 80-luvun loppupuolella. Hankittin yhteinen Akka, joka on kulkenut matkassa monet vuodet. Jossain vaiheessa alettiin ottaa lapsia mukaan. Akassa on lapset ensimmäiset telttayöt viettänyt. Ja nyt lapsenlapset ovat viettäneet Akassa ensimmäisen telttayön. Aiotaan jatkaa vielä matkaa Akan kanssa." Katso videolta tarina Sepon kertomana.

    Näin huollat
    Teltan huolto ja hoito »


    Nikwax Tent & Gear Solar Wash »

    Klubilaiset vahaavat aina ilmaiseksi

    Tiesithän, että 365-klubilaisena voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

    Jatkuva etu on vain 365 Klubin jäsenille. Lue lisää.

    Maksulliset huoltopalvelut myymälöissämme

    G-1000-vaatteiden vahaus
    Voit jättää G-1000 vaatteesi myös henkilökuntamme vahattavaksi. Voit tuoda vaatteesi vahattavaksi mihin tahansa myymäläämme. Lue lisää »

    Kenkien uudelleenpohjaus
    Laadukkaiden vaellus- ja retkeilykenkien ulkopohjat on mahdollista uusia ja vaihtaa. Loppuun asti kulutettu tai rikkoutunut pohja ei tarkoita, että kengän käyttöikä olisi tullut täyteen. Lue lisää »

    Katso lähin myymäläsi »

    Huolla ja hoida säännöllisesti

    Teknisten vedenpitävien ja hengittävien materiaalien tulee olla puhtaita, jotta ne toimivat oikein. Vaatteiden huollossa poistetaan käytössä tarttunut lika ja roskat. Pöly, lika ja vaatteeseen jäänyt hiki kuluttavat materiaaleja erittäin nopeasti. Myös vetoketjut kuluvat helposti ja lähes huomaamattomasti käyttökelvottomiksi, jos niihin on jäänyt hiekkaa tai pölyä. Katso kaikki huolto-oppaat »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite