Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    G-1000-VAATTEIDEN VAHAUS

    Suosittelemme G-1000-vaatteille Fjällrävenin Greenland Wax -vahaa, joka on puhdas luonnontuote, ja joka on valmistettu mehiläisvahasta ja parafiinista. Vahan määrää vaihtelemalla voit optimoida G-1000-vaatteen toimivuuden erilaisissa sääoloissa ja aktiviteeteissa. Halutessasi voit vahata koko vaatteen tai vain tietyt paikat vedenhylkivyyden parantamiseksi ja jättää osa paikoista vahaamatta hengittävyyden tehostamiseksi. Vahan saat helposti pois vaatteesta pesemällä sen.


    G-1000-takin ja -housujen vahaus

    Esimerkiksi...

    • Vaellus ilman rinkkaa: Vahaa takki kauttaaltaan, erityisesti saumat, jotta takista tulee erityisen vettähylkivä ja kulutusta kestävä.
    • Vaellus rinkan kanssa: Vahaa takin etuosa ja hartiat. Kehosi tuottama lämpö vapautuu selästä, mutta etuosa pitää vettä ja tuulta.
    • Vaellus lämpimässä ilmastossa: Pese vaha pois vaatteesta pesuohjeen mukaan. Saat vilpoisen ja miellyttävän vaatteen, joka hengittää hyvin.

    Lue tarkemmin G-1000-materiaalista ja sen eri variaatioista.

    Klubilaiset vahaavat aina ilmaiseksi

    Tiesithän, että 365-klubilaisena voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

    Jatkuva etu on vain 365-klubin jäsenille. Lue lisää!

    Miten vahaat G-1000-vaatteen?

    G-1000-kankaan salaisuus on vahauksessa. Fjällrävenin ympäristöystävällisellä Greenland Wax -vahalla mukautat kankaan vettähylkivyyden ja hengittävyyden olosuhteiden vaatimalle tasolle.

    1. Levitä

    Ota Greenland Wax -vahapala ja hankaa sitä kankaalle ohut, tasainen kerros. Hankaa hieman enemmän vahaa harteille, polviin ja muihin kulutukselle alttiisiin osiin. Varmista, että vahaa on riittävästi.

    2. Lämmitä

    Sulata vaha kankaan pintaan silitysraudan tai hiustenkuivaajan avulla. Muista pyyhkiä silitysrauta ennen kuin käytät sitä muihin vaatteisiin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää leivinpaperia vaatteen ja silitysraudan välissä.

    Tunturiretkellä ollessasi voit pitää vaatetta muutama kymmenen senttiä vakaan, voimakkaan liekin yläpuolella. Siirrä vaatetta hitaasti lähemmäs lämmönlähdettä, kunnes näet vahan sulavan. Varo polttamasta vaatetta, äläkä pidä käsivartta tai kättä vaatteessa. Vie vaate liekin yläpuolelle ja liikuta sitä edestakaisin, kunnes vaha on sulanut kankaaseen.

    3. Toista tarvittaessa

    Sulata useampi kerros vahaa pinnoille, jotka tarvitsevat enemmän suojaa. Huomaa kuitenkin, että mikäli laitat liikaa vahaa niin, että kangas ei pysty enää imemään sitä itseensä, voi kankaaseen tulla näkyviä vaaleita läikkiä. Malta olla siis laittamatta liikaa vahaa, sillä kuiva vaha puolestaan kuluttaa kangasta pikkuhiljaa.

    Fjällräven Greenland Wax G-1000-vaatteillesi 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite