/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    G-1000-vaatteiden vahaus

    Greenland Wax - Helppo tapa mukauttaa G-1000-vaatteet

    Fjällrävenin ympäristöystävällisellä Grönlannin vahalla voit itse mukauttaa vaatteen kyllästyksen helposti erilaisiin sääolosuhteisiin. Jos haluat tiiviimmän vaatteen, joka hylkii hyvin vettä ja kovaa tuulta, kyllästä vaate Grönlannin vahalla.

    Halutessaan voit vahata vain tietyt paikat vedenhylkivyyden parantamiseksi. Esimerkiksi takissa voi vahata vain hartiat ja helman vedenhylkivyyden parantamiseksi ja jättää selän ja kainalot vahaamatta hengittävyyden parantamiseksi. Vahan saa helposti pois vaatteesta pesemällä sen. Grönlannin vaha on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu mehiläisvahasta ja parafiinistä.

    Lue tarkemmin G-1000-materiaalista ja sen eri variaatioista.

    Klubilaiset vahaavat aina ilmaiseksi

    Tiesithän, että 365-klubilaisena voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

    Jatkuva etu on vain 365 Klubin jäsenille. Lue lisää.

    Vahaus pähkinänkuoressa

    G-1000 kankaan salaisuus on vahauksessa. Ympäristöystävällisellä Grönlannin vahalla mukautat kankaan vettähylkivyyden ja hengittävyyden olosuhteiden vaatimalle tasolle.

    1. Levitä
    Levitä vahaa ohut ja tasainen kerros kankaan pintaan pitkin vedoin.

    2. Lämmitä
    Sulata vaha kankaan pintaan silitysraudan tai hiustenkuivaajan avulla.

    3. Toista tarvittaessa
    Sulata useampi kerros vahaa pinnoille, jotka tarvitsevat enemmän suojaa.

    Vahaa sään mukaan

    Vahan määrää vaihtelemalla voit maksimoida G-1000-vaatteen toimivuuden erilaisissa sääoloissa ja aktiviteeteissa. Esimerkkejä:

    • Vaellus ilman rinkkaa. Vahaa takki kauttaaltaan, erityisesti saumat, jotta takista tulee erityisen vettähylkivä ja kulutusta kestävä.
    • Vaellus rinkan kanssa. Vahaa takin etuosa ja hartiat. Kehosi tuottama lämpö vapautuu selästä, mutta etuosa pitää vettä ja tuulta.
    • Vaellus lämpimässä ilmastossa. Pese vaha pois vaatteesta pesuohjeen mukaan. Saat vilpoisen ja miellyttävän vaatteen, joka hengittää hyvin.

    G-1000-vaatteiden kyllästäminen

    • Ota Grönlannin-vahapala käteesi ja hankaa sitä kankaalle ohut, tasainen kerros. Hankaa hieman enemmän vahaa harteille, polviin ja muihin kulutukselle alttiisiin osiin. Varmista, että vahaa on riittävästi.
    • Sulata vaha kuituihin hiustenkuivaajan tai silitysraudan avulla. Muista pyyhkiä silitysrauta ennen kuin käytät sitä muihin vaatteisiin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää leivinpaperia vaatteen ja silitysraudan välissä.
    • Tunturiretkellä ollessasi voit pitää vaatetta muutama kymmenen senttiä vakaan, voimakkaan liekin yläpuolella. Siirrä vaatetta hitaasti lähemmäs lämmönlähdettä, kunnes näet vahan sulavan. Varo polttamasta vaatetta, äläkä pidä käsivartta tai kättä vaatteessa. Vie vaate liekin yläpuolelle ja liikuta sitä edestakaisin, kunnes vaha on sulanut kankaaseen.

    Haluatko nähdä miten se toimii? Katso oheinen ohjevideo!

    Vinkkejä G-1000-takin vahaukseen.

    Vinkkejä Fjällräven G-1000-housujen vahaukseen.

    G-1000-housujen vahaus neljässä minuuttissa. Katso Rovaniemen myymälän Annikan tyylinäyte.

    Paljon pidetty

    Meillä kaikilla on omat lempivarusteemme. Toisiin ihastuu nopeammin, kun taas toisia varusteita saa testailla useammalla retkellä ennen kuin niin ihastuu. Tällaiset tuotteet ovat olleet Partioaitan ydin jo vuodesta 1928. Kokosimme paljon pidettyjä lempivarusteita ja vinkit niiden hellään huolenpitoon.

    Katso paljon pidetyt tuotteet

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite