Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kohdeopas
     

    Me Partioaitassa haluamme inspiroida sinua ulkoilemaan ja retkeilemään, nauttimaan Suomen kauniista ja puhtaasta luonnosta. Olemme julkaisseet yhteistyössä Retkipaikan kanssa suositun karttasovelluksen, jonka avulla sinun on helppo löytää mielenkiintoinen retkikohde. Haluamme kannustaa ihmisiä lähtemään ulos ja löytämään omilta lähiseuduilta retkikohteita, joissa on kiva käydä useammankin kerran. Karttasovellus on mitä mainioin tapa löytää itselle sopivimmat lähiretkikohteet, sillä sen avulla näet mm. tulipaikat ja tuvat sekä oman etäisyytesi kuhunkin kohteeseen. Kartan oikeassa yläkulmassa on valikko, jonka avulla voit halutessasi suodattaa retkikohteita sen mukaan, kiinnostaako sinua hiidenkirnut ja kalliomaalaukset vai menetko mieluummin katsomaan huikeita maisemia ja näköaloja.

    Muista myös oikeat varusteet


    Vaikka päiväretkelle voikin lähteä kevyesti varustatuneena, retkestä saa enemmän irti, kun muistat pakata mukaan joitakin retkeilyä helpottavia varusteita mukaan. Sään ja kelin mukainen vaatetus on itsestään selvä asia. Sivuillamme on erinomaisia ohjeita mm. kerrospukeutumiseen ja ulkoiluhousujen valintaan. Kartan alle on koottu oppaita, joista on varmasti hyötyä, kun lähdet retkeilemään lähiluontoon. Vinkkinä luontoon lähtijöille olemme myös listanneet tuotteita, joita kokeneet retkeilijät suosivat omilla päivä- ja vähän pidemmilläkin retkillään.

    Muistathan myös, että kaikissa myymälöidemme henkilökunta koostuu retkeilyn asiantuntijoista, jotka mielellään auttavat ja neuvovat kaikissa retkeilyyn ja ulkoiluun liittyvissä asioissa. 

    Toivotamme rentouttavia ja miellyttäviä ulkoiluhetkiä!

    (Retkipaikan kartasta on myös mobiilisovellukset. Lataa täältä: Android-laitteille » | iOS-laitteille »)

     

    Varusteita lähiretkelle 
    Vaatteita lähiretkelle 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite