/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Canada Goose untuva ja turkis

    Untuva

    Canada Goose käyttää takeissaan ensiluokkaista hanhen ja ankan untuvaa.

    Tuotteiden untuvalaadun takaa Canadian Down Associationin laatusertifikaatti.

    Canada Goose -tuotteissa käytetty untuva syntyy elintarviketuotannon sivutuotteena.

    Lintuja ei ole pakkosyötetty eikä tuotteissa käytetä elävältä nypittyä untuvaa. Nämä menetelmät ovat kiellettyjä Kanadan lainsäädännössä ja ovat Canada Goosen eettisiä periaatteita vastaan.

    Turkis

    Hupun turkisreunus on villikojoottia, joka on valittu ensisijaisesti toiminnallisista syistä suojaamaan kylmissä olosuhteissa. Kojootin karva ei sido kosteutta eikä jäädy äärimmäisen kylmissäkään olosuhteissa, vaan toimii erinomaisena lämpöeristeenä. Turkis on kierrätyskelpoinen ja täysin maatuva puhdas luonnontuote.

    Canada Goose Fur Transparency Standard™ -läpinäkyvyysstandardi sitouttaa Canada Goosen luonnonvaraisen turkiksen eettiseen hankintaan ja sen vastuulliseen käyttöön. Ohjelmassa vaaditaan, että kaikki Canada Goose -yhtiön hankkimat turkikset ovat International Humane Trapping Standards:n ja Yhdysvaltojen Best Management Practices:n mukaisia. Standardi vaatii myös, että käytetään vain villikojootin turkiksia Pohjois-Amerikan toimittajilta ja että koskaan ei käytetä tarhattujen eläimien turkista tai turkiksia uhanalaisilta lajeilta. Canada Goose seuraa Fur Transparency Standard™ -standardin noudattamista kolmannen osapuolen tarkastusohjelman kautta. Näitä ansastajia säädellään tiukasti osavaltion, provinssien ja liittovaltion normeilla, ja niillä on tärkeä rooli runsaiden kojoottipopulaatioiden hallinnassa.

    Lue enemmän materiaaleista Canada Goosen sivuilta (englanniksi).

    Jääkarhujen suojelutyö

    PBI (Polar Bear International) -malliston takeista lahjoitetaan 25 dollaria lyhentämättömänä PBI-organisaatiolle. PBI on voittoa tavoittelematon jääkarhujen tutkimus-ja suojelutyölle omistautunut organisaatio.

    Canada Goose -tuotteen aitouden todentaminen

    Canada Goose tuotteissa on aitouden todentava hologrammi.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite