/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Coolmaxin kehitti vuonna 1986 DuPont Textiles and Interiors (nykyisin Invista). Sama yritys, joka kehitti mm. nailonin. 

    Materiaali ja rakenne: Coolmax on neli- tai kuusikanavainen, neuloksissa käytetty polyesterikuitu.

    Ominaisuudet: Kuidun kanavat lisäävät kuidun pinta-alaa, mikä tehostaa neuloksen kykyä kuljettaa lämpöä ja kosteutta pois iholta. Kuivana säilyvä iho jäähdyttää kehoa nopeimmin. Kosteutta hylkivänä kuituna Coolmax hylkii myös hien mukana tulevaa likaa ja pysyy siten kauemmin puhtaana. Kuivana ja puhtaana pysyvä vaate ei tartu ihoon ja iho jäähtyy hyvin. Kehon tuottama energia säästyy itse suoritukseen, kun jäähdytykseen kuluu vähemmän energiaa.

    Käyttö: lnvistalla on neljä eri laatua käyttötarkoituksen mukaan. Coolmax-sarjassa on laadut All Season ja Core, Coolmax Pro -sarjaan kuuluvat Air ja Extreme.

    Coolmax All Season kuljettaa nopeasti kosteuden iholta, ja siinä on onttoja kuituja, jotka lisäävät lämpöeristystä.

    Coolmax Air on voimakkaasti kosteutta kuljettava laatu.

    Extreme on kovaan urheiluun sopiva laatu, ja sen kosteuden kuljetuskyky ja keveys ovat parasta tasoa.  Kaikkia laatuja voi saada myös antibakteerisella freshFX-käsittelyllä lisättynä, jolloin kuitu pysyy raikkaana toistuvista pesuista huolimatta. Coolmax UPF suojaa UV-säteilyltä, ja riippulappu kertoo suojaustason 15+, 25+ tai 40+.

    Coolmax Ecomadessa 97 % on kierrätysmateriaalia, jota on saatu esimerkiksi muovipulloista. Monivaiheisella valmistustekniikalla pullojen polyesterista saadaan nelikanavaista kuitua, jonka ominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin muissa Coolmax-laaduissa. Coolmaxia käytetään myös sekoitteena muiden kuitujen kanssa ja eri viimeistyksillä siitä saadaan räätälöityjä laatuja. Yhtenä laatuna on Coolmax fabric for wool , villakoneissa toimiva laatu, josta voidaan tehdä villasekoitteita.

    Coolmax ryhmittelee langat kolmeen tasoon sen mukaan, kuinka paljon langat sisältävät Coolmaxia. Tasot ovat Extreme, Active ja Everyday.

    COOLMAX® CORE Technology - Embrace the Heat & Cold

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite