/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Marmot materiaalit

    Marmot EVODry

    Marmotin vuonna 2018 lanseeraama tuoteperhe, jossa tuotteiden valmistuksessa on huomioitu erityisesti ympäristöystävällisyys. EVODry-tuotteissa käytetään Marmot Membrain Eco -kalvolaminaattia, jonka vedenpitävyys on 20 000 mm ja hengittävyys 20 000 g/m2/24h. Kaikki EVODry-tuotteet on valmistettu kierrätetystä nailonista eivätkä sisällä PFC-yhdisteitä. Myös DWR-käsittely on PFC-vapaa. EVODry-tuoteperheessä on vain seitsemän eri väriä ja kankaiden värjäys tehty solution dye -menetelmällä, jossa käytetään vettä huomattavasti vähemmän perinteiseen värjäykseen verrattuna.

    Marmot NanoPro

    NanoPro pitää sisällään kolme eri versiota: NanoPro, NanoPro Membrain ja NanoPro 3-Layer.

    NanoPro

    Marmotin patentoitu PU-päällystysmenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti vuorittomille vaatteille. 2,5-kerrosrakenne. DryTouch-teknologian ansiosta pinta ei tunnu tahmealta tai liimaannu niin herkästi ihoon. NanoPro löytyy esimerkiksi Marmotin suositusta Precip-takista.

    • Vedenpitävyys: 10 000 mm
    • Hengittävyys: 17 000 g/m2/24h
    • RET 5-5,4
    • NanoPron vedenpitävyys sekä hengittävyys riittävät usein mainiosti normaaliin arkikäyttöön. NanoPro on myös täysin tuulenpitävä.

    NanoPro Membrain

    Marmotin patentoitu 2,5-kerros kalvolaminaatti. Erittäin hyvin hengittävä vedenpitävä kalvo. DryTouch-teknologian ansiosta pinta ei tunnu tahmealta tai liimaannu niin herkästi ihoon.

    • Vedenpitävyys 10 000 mm
    • Hengittävyys 20 000 g/m2/24h
    • RET 2,9-4
    • NanoPron vedenpitävyys sekä hengittävyys riittävät usein mainiosti normaaliin arkikäyttöön. NanoPro Membrain on myös täysin tuulenpitävä.

    NanoPro 3-Layer

    Marmotin patentoitu 3-kerros kalvolaminaatti. Laminaattia suojaa 20 denierin neulekangas. Mukavan tuntuinen myös paljaalle iholle.

    • Vedenpitävyys 20 000 mm
    • Hengittävyys 13 500 g/m2/24h
    • RET 2,9-4

    Marmot Membrain

    Marmotin patentoitu 2-kerros PU-kalvolaminointi. Hyvä yhdistelmä hengittävyyttä, vedenpitävyyttä ja vedenhylkivyyttä sekä kestävyyttä. Membrain Eco -kalvoa käytetään EVODry-tuoteperheen tuotteissa.

    • Vedenpitävyys: 10 000 mm
    • Hengittävyys: 10 000 g/m2/24h
    • RET 6-8
    • Marmot Membrain on Marmot Membrain Strataa hengittävämpi

    Marmot Membrain Strata

    Marmotin patentoitu 2,5-kerroslaminointi, jossa Marmot Membrain –kalvon päällä on lisäksi erillinen suojaava kerros. Rasitustestien mukaan Marmot Membrain Strata on 4-5 kertaa kulutuskestävämpi, kuin tavallinen Membrain. Tavallinen Membrain sekä muut kaksikerroksiset laminoidut kalvot vaativat tämän takia erillisen vuoren kalvon suojaksi.

    • Erittäin kevyt ja joustava materiaali, mutta silti vedenpitävä
    • 0,5 –suojaava kerros, joten tarvetta kolmikerroksiselle rakenteelle ei ole
    • Pehmeä, hiljainen ja kasaantaittuva
    • Vedenpitävyys: 20 000 mm
    • Hengittävyys: 20 000 g/m2/24h
    • RET 6-6,5

    Termien selityksiä:

    PSI = Pound per square inch, paunaa/neliötuuma. Paineen yksikkö. Mittaa tässä, kuinka paljon sadetta kangas kestää 24 tunnin aikana ennen kuin se kastuu läpi. Mitä isompi luku, sitä kovempaa vedenpainetta (rankempaa sadetta) tuote kestää kastumatta läpi.

    Vedenpitävyys/mm = Millimetrimäärä sadetta, jonka kangas kestää 24 tunnin aikana ennen kuin se kastuu läpi. PSI:tä vastaava tapa mitata painetta. Mitä isompi luku, sitä kovempaa vedenpainetta (rankempaa sadetta) tuote kestää kastumatta läpi.

    Hengittävyys g/m2/24h = Kuinka monta grammaa kosteutta läpäisee neliömetrin kokoisen alueen kalvoa vuorokauden aikana, eli kuinka paljon kalvo hengittää. Mitä suurempi luku, sitä hengittävämpi kalvo.

    RET = Hohenstienin kehittämä tapa mitata hengittävyyttä. Mitä pienempi RET-luku, sitä hengittävämpi kalvo.

    DriClime


    Marmotin useammasta komponentista kudottu kangas, joka mekaanisesti poistaa kosteutta iholtasi, jotta sinä pysyt kuivana ja lämpimänä. Kuidut lähimpänä kehoasi siirtävät kosteutta eteenpäin, jossa se leviää suuremmalle alalle kangasta nopeuttaakseen haihtumisprosessia. Kankaan ominaisuus ei johdu erillisestä käsittelystä, se on aikaansaatu kankaan valmistustavalla. Näin kosteudensiirto on jatkuvaa ja ikuista, eikä se kulu tai peseydy pois. Kangas on hyvin monikäyttöinen ja sitä tapaa monissa Marmotin tuotteissa.

    Thermal R


    Hyvin kulutusta kestävä polyesteristä valmistettu eristemateriaali. Eriste säilyttää ilmavan rakenteensa kovassakin käytössä ja siksi se on suosittu eristemateriaali tuotteissa joihin kohdistuu paljon kulutusta ja käyttöä.

    Thermal R Eco


    Valitettavasti ekologisten eristeiden lämpöarvot eivät yleensä yletä muiden syntettisten eristeiden tasolle, mutta Marmot Thermal R Eco on hyvä esimerkki poikkeuksesta. Tuote valmistetaan 100 % kierrätysmateriaalista, hyödyntäen Thermo Cool -kuidussa opittua tekniikkaa kuidun rakenteiden vaikutuksesta kosteuden siirtoon ja lämmön ylläpitoon.

    Thermal R Eco -kankaan kolmikerrosrakenteen ylin ja alin kerros rakentuvat monikanavaisista kuiduista, jotka siirtävät suuren pinta-alansa asiosta kosteutta tehokkasti eteenpäin ja haihduttavat sitä myös erinomaisesti. Keskikohta kankasta rakentuu ontosta kuidusta, joka rakenteensa ansiosta vangitsee sisäänsä ilmaa luoden näin hyvän eristeen.

    Suosittuja Marmot-vaatteita 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite