/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Palmuöljyn käyttö retkiruoissa

    Jauhemaisissa kuivatuotteissa käytettävän öljyn tulee olla kiinteässä olomuodossa huoneenlämmössä, jotta jauhe ei paakkuunnu. Kasviöljyistä ainoastaan neutraalin makuinen palmuöljy täyttää tämän kriteerin ja tästä syystä kaikissa jauhemaisissa sekotteissa kuten kastike- ja ateria-aineksissa käytetään öljynä palmuöljyä. Jauhemaisten tuotteiden rasvapitoisuudet itsessään ovat hyvin matalia verrattuna esim. käyttövalmiisiin tuotteisiin.

    Vastuullisesti tuotettu RSPO-sertifioitu palmuöljy takaa riippumattomasti sen, että palmuöljyntuotannossa on otettu huomioon ympäristöasiat ja sosiaaliset tarpeet. Sertifioitu palmuöljytuotanto estää myös metsäkatoa ja luonnon monimuotoisuuden vähenemistä.

    Roundtable of Sustainable Palm Oil (RSPO) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää palmuöljyn vastuullista tuotantoa. Sen jäseninä on palmuöljyn tuottajia ja jalostajia, elintarviketeollisuutta sekä suuria kauppaketjuja. Jäseniä on yhteensä monta sataa.

    Lisätietoa: www.rspo.org »

    Continental Foods (Blå Band) käyttää tuotteissaan vastuullisesti tuotettua palmuöljyä (RSPO). Greenpalm.org » sivuilta löytyy sertifikaatin lunasteneiden yrityslista ja C-kirjaimen kohdalta löytyvät Continental Foods Sweden AB:n sertifikaatit viimeisen 4 vuoden ajalta.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite