/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Primaloft-materiaalit

    Materiaali ja rakenne

    Mikrokuituinen, kevyt, suurivolyyminen ja tehokas polyesterilämmöneriste.

    Ominaisuudet

    Primaloft jakaa tuotteensa kolmeen ryhmään: eristekuituihin, neuloksiin ja lankoihin. Kaikkien ominaisuutena on keveys, pehmeys ja lämpimyys.

    Primaloft Performance –eristekuituja on kolmea luokkaa, Gold, Silver ja Black, ja joka luokassa on kahdesta seitsemään eri laatua. Gold-luokan Down Blend eristeessä on 30 % polyesterikuitua ja 70 % untuvaa, joten materiaalilla on kahden erityyppisen tuotteen edut.

    Insulation Eco -eristeessä on vähintään 60 % kierrätyskuitua, ja siitä on toinen, käsineisiin sopiva luistamaton Grip Control versio.

    Silver-luokassa on samoja versioita edullisempien vaatteiden valmistajille. Down Blend –laadussa on 60 % untuvaa, ja Insulation Eco -laadussa kierrätyskuidun osuus on 70 %.

    Black-ryhmän Eco-laadussa on 60 % kierrätysmateriaalia. Neuloksia on kahta laatua, toinen puhdasta polyesteriä ja toinen villasekoitteena. Molemmat kuljettavat hien nopeasti pois iholta ja haihduttavat sen ulkopinnaltaan.

    Primaloft-langat on tehty asusteisiin, ja niiden ominaisuudet ovat kuidun mukaan samat: nopea kosteudensiirto ja kuivuminen. Valmistajan mukaan Primaloftin lämpöarvo on untuvan tasolla painoa kohden, mutta se ei menetä ominaisuuksiaan kastuttuaan ja kuivuu nopeasti.

    Suosittuja Primaloft-tuotteita 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite