/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Primaloft-materiaalit

    Materiaali ja rakenne

    Mikrokuituinen, kevyt, suurivolyyminen ja tehokas polyesterilämmöneriste.

    Ominaisuudet

    Primaloft jakaa tuotteensa kolmeen ryhmään: eristekuituihin, neuloksiin ja lankoihin. Kaikkien ominaisuutena on keveys, pehmeys ja lämpimyys.

    Primaloft Performance –eristekuituja on kolmea luokkaa, Gold, Silver ja Black, ja joka luokassa on kahdesta seitsemään eri laatua. Gold-luokan Down Blend eristeessä on 30 % polyesterikuitua ja 70 % untuvaa, joten materiaalilla on kahden erityyppisen tuotteen edut.

    Insulation Eco -eristeessä on vähintään 60 % kierrätyskuitua, ja siitä on toinen, käsineisiin sopiva luistamaton Grip Control versio.

    Silver-luokassa on samoja versioita edullisempien vaatteiden valmistajille. Down Blend –laadussa on 60 % untuvaa, ja Insulation Eco -laadussa kierrätyskuidun osuus on 70 %.

    Black-ryhmän Eco-laadussa on 60 % kierrätysmateriaalia. Neuloksia on kahta laatua, toinen puhdasta polyesteriä ja toinen villasekoitteena. Molemmat kuljettavat hien nopeasti pois iholta ja haihduttavat sen ulkopinnaltaan.

    Primaloft-langat on tehty asusteisiin, ja niiden ominaisuudet ovat kuidun mukaan samat: nopea kosteudensiirto ja kuivuminen. Valmistajan mukaan Primaloftin lämpöarvo on untuvan tasolla painoa kohden, mutta se ei menetä ominaisuuksiaan kastuttuaan ja kuivuu nopeasti.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite