/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Thermolite


    Thermolite on DuPont:in (keksi mm. nylonin) kehittämä kuitu, jonka idea on lähtöisin luonnosta. Jääkarhun karva on onttoa, jonka ansiosta se eristää paremmin. Näin idea ontosta kuidusta sai alkunsa.

    Materiaali ja rakenne

    Thermolite on sarja kuituja, joita käytetään alusvaatteissa ja eristeinä. Sarjassa on viisi rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan erilaista laatua.

    Thermolite Extreme on ohuita, täyteisiä kuituja ja paksumpi onttoja kuituja sisältävä täyte, jossa kuidut on sidottu yhdeksi verkoksi. Täyte on kuohkea, ja sen ilmatilavuus suuri.

    Thermolite Micro on hyvin ohuita ja pehmeitä kuituja, joilla on tavoiteltu untuvan ominaisuuksia ja tuntua. Hyvä eristävyys ohuenakin.

    Thermolite Extra on laatu, jossa on kolmireikäisiä, onttoja kierteille käherrettyjä kuituja, jotka muodostavat untuvantapaisen kuohkean eristeen.

    Thermolite Plus on ohuista täyteisistä ja paksummista ontoista kuiduista tehty täyte, jossa on 80 % kierrätysmateriaalia.

    Thermolite Active on kevyt ja ohut kuituja Plus-laadun tavoin myös kierrätyskuitua. Se sopii hikilajien vaatteisiin sekä jalkineisiin ja käsineisiin.

    Ominaisuudet

    Extreme-kuidulla on suurin lämmöneristävyys. Micro on pehmeintä ja kuohkeinta, joten sen parhaat käyttöalueet ovat vaatteet, asusteet ja huippukevyet makuupussit. Extra on tehty vaatteisiin, joissa tavoitellaan suurta kuohkeutta. Plus on kevyt ja lämmin eriste, joten sitä käytetään vaatteissa. Activen keveys ja ohuus sopivat parhaiten hikilajien vaatteisiin ja asusteisiin.

    Thermolite pitää hyvin lämmön märkäkin. Säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa toistuvista pesuista huolimatta. Valmistaja ryhmittelee eristeensä lämpimyyden ja laadun mukaan seuraavasti lämpimimmästä lähtien: Thermolite Extreme, Micro, Plus, Quallofil, Hollofil II ja Thermolite Active.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite