/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit kaupunkilomalle

    Mitä kaupunkilomalle mukaan?

    Maailmassa on satoja hienoja kaupunkikohteita, jonne lomalainen voi suunnata matkansa. Pelkästään Euroopassa on kymmeniä kaupunkeja, jotka on pakko nähdä: Lontoo, Pariisi, Rooma, Praha, Barcelona, Venetsia... Jokaisessa maassa on aina hieman toisistaan poikkeavat käytännöt monien arjen asioiden suhteen ja erot vain kasvavat, mitä kauemmaksi Euroopasta mennään. Tämän vuoksi olemme listanneet muutamia vinkkejä kaupunkilomalle.

    Käsimatkatavarat reppuun

    Lyhyellä kaupunkilomalla voi hyvin pärjätä pelkillä käsimatkatavaroilla. Käsimatkatavaroita varten on myynnissä lukematon määrä erilaisia perässä vedettäviä laukkuja, jotka monesti ovatkin käteviä. Optimaalinen ratkaisu on kuitenkin tilava reppu, jonka voi ottaa lentokoneeseen mukaan. Reppua voi käyttää kohteessa perillä päiväreppuna kaupungin nähtävyyksiin tutustuessa. Olemme listanneet oppaissamme käsimatkatavaroiksi soveltuvia reppuja, joista voit valita itselle sopivan: Kuusi sopivaa reppua lentokoneeseen.

    Matkusta vastuullisesti

    Matkustaminen on lisääntynyt globaalisti viimeisten vuosikymmenten aikana valtavasti. Valitettavasti samalla myös siitä aiheutuvat haitat, mm. ympäristön ja luonnon saastuminen sekä lentämisestä syntyvien päästöjen vaikutus ilmaston lämpenemiseen, ovat lisääntyneet merkittävästi. Matkailijan omilla valinnoilla ja teoilla haittavaikutuksia on mahdollista vähentää ja kantaa näin vastuuta yhteisestä maapallostamme. Katso Partioaitan vinkit vastuullisempaan matkailuun.

    Muista vakuutukset

    Pahimpaan varautuminen ei ole pirujen maalaamista seinille vaan fiksua ennakoimista mahdollisesti matkalla sattuviin haavereihin. Matkavakuutus kannattaa lomalla olla ehdottomasti otettuna, sillä esimerkiksi sairaalakulut saattavat joissakin maissa nousta tähtitieteellisiin lukemiin. Tarjoamme oppaissamme lisätietoa matkavakuutuksista.

    Lasten kanssa matkalle

    Lasten kanssa matkailu on hauskaa, mutta tuo mukanaan myös huolta ja vastuuta. Kärsivällisyyttä vaaditaan varmasti enemmän ja kohteisiin on mentävä lasten ehdoilla. Lue Partioaitan vinkit lasten kanssa matkustamiseen.

    Lue lisää
    Suosittuja käsimatkatavaralaukkuja 
    Kenkäsuosikkeja kaupunkikohteisiin 

    Matkalla. Perillä.

    Naisille kaupunkimatkailuun 
    Miehille kaupunkimatkailuun 

    Matkailijan sähköopas - adapterit ja muuntajat

    Matka-adapteri on lähestulkoon välttämätön apuväline kaikille matkailijoille. Kohteesta riippuen pistorasian ja pistokkeen tyyppi sekä verkkovirran jännite voivat vaihdella merkittävästi. Matkakohteeseen onkin hyvä tutustua etukäteen ja hankkia tarvittava adapteri tai muuntaja tai mahdollisesti molemmat jo kotimaassa. Näin turvaat sähkölaitteidesi toiminnan ympäri maailman. Lue matkailijan sähköopas »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite