/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkkejä ulkomaanmatkalle

    Matkakuume alkaa pakkaamisesta

    Matkakuume alkaa nousta viimeistään pakkaamisvaiheessa. Paremmalla pakkaamisella ja huolellisella etukäteissuunnitelulla voit keskittyä paremmin itse pääasiaan eli matkasta nauttimiseen.

    Vaikka matkustaminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan, muistettavia ja huomioon otettavia asioita on myös runsaasti. Vanha kansa on viisaasti sanonut "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", ja tässä tapauksessa se pitää hyvinkin paikkansa. Matka, ja myös matkasta nauttiminen, alkaa jo suunnitteluvaiheessa ja mitä paremmin sen teet, sitä enemmän todennäköisesti nautit myös matkastasi.

    Pakkaaminen

    Matkalaukun pakkaaminen on taitolaji, joka voi joitakin matkaajia jopa pelottaa. Harjoittelu tekee tässäkin lajissa mestarin ja matkustuskokemusten kartututtua huomaat harjaantuneesi käytännölliseksi pakkaajaksi, jonka matkalaukkuun jää tilaa tuliaisillekin. Käsimatkatavarat otetaan mukaan lentokoneen kabiiniin joten siihen pakataan mukaan varusteita, joita saatat tarvita lennon aikana. Katso oppaistamme vinkit ja videot ruumaan menevän matkalaukun sekä käsimatkatavaroiden pakkaamisesta.

    Matkusta vastuullisesti

    Matkustaminen on lisääntynyt globaalisti viimeisten vuosikymmenten aikana valtavasti. Valitettavasti samalla myös siitä aiheutuvat haitat, mm. ympäristön ja luonnon saastuminen sekä lentämisestä syntyvien päästöjen vaikutus ilmaston lämpenemiseen, ovat lisääntyneet merkittävästi. Matkailijan omilla valinnoilla ja teoilla haittavaikutuksia on mahdollista vähentää ja kantaa näin vastuuta yhteisestä maapallostamme. Katso Partioaitan vinkit vastuullisempaan matkailuun.

    Suunnittele ja varaudu

    Kaikkea voi matkustaessa tapahtua eikä kaikkeen voi millään varautua. Asioita on kuitenkin hyvä miettiä etukäteen ja varautua, ei ehkä pahimpaan, mutta mahdollisiin vastoinkäymisiin ainakin. Vakuutukset, rokotukset ja muut terveyteen liittyvät varotoimenpiteet ovat tärkeä osa matkailua. Lue pikaoppaastamme hyödyllinen,  tiivistetty muistilista ja vinkit matkaan varautumisesta.

    Lue lisää
    Mukavaan matkustamiseen 
    Suunniteltu matkailuun - Tierra Correspondent 
    Huolettomaan matkaan 

    Matkalla. Perillä.

    Lämpimiin kohteisiin 
    Laadukkaat aurinkolasit koko perheelle 

    Matkailijan sähköopas - adapterit ja muuntajat

    Matka-adapteri on lähestulkoon välttämätön apuväline kaikille matkailijoille. Kohteesta riippuen pistorasian ja pistokkeen tyyppi sekä verkkovirran jännite voivat vaihdella merkittävästi. Matkakohteeseen onkin hyvä tutustua etukäteen ja hankkia tarvittava adapteri tai muuntaja tai mahdollisesti molemmat jo kotimaassa. Näin turvaat sähkölaitteidesi toiminnan ympäri maailman. Lue matkailijan sähköopas »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite