Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Selaa klubilaisten pakkauslistoja ja jaa omasi

    Pakkauslista tekee lähtemisestä helpompaa! Niin lyhyttä kuin pitkääkin retkeä kannattaa suunnitella etukäteen. Hyvän pakkauslistan tekeminen auttaa siihen, ettei oleelliset retkeilyvaatteet ja -varusteet jää kotiin.

    Keräämme yhteen 365-klubilaisten ja Partioaitan henkilökunnan pakkauslistoja. Pakkauslistan sisältö vaihtelee aina retken pituuden, teeman, sään ja kohteen mukaan. Oletko lähdössä treffeille luontoon? Vai onko edessä nautinnollinen retki luonnon helmassa yön tai viikonlopun yli? Mitä ei voi missään nimessä jättää kotiin? Missä viilata grammoja? Mitä lapsiperheen retkelle tarvitsee mukaan?

    Oli retkesi teema sitten pitkä tai pätkä, kevyt tai raskas tai kylmä tai lämmin, niin näistä pakkauslistoista on apua retken suunnitteluun. Listoilta voi aina löytyä jotain sellaista mukaan otettavaksi, mitä ei ole aiemmin tullut ajatelleeksi.

    Jaa oma pakkauslistasi

    Mitkä ovat sinun vakiovarusteesi retkellä? Onko sinulla käytössä itse tehty ja hyväksi havaittu pakkauslista, jota hyödynnät retkillä?

    Jaa oma pakkauslistasi meille, niin julkaisemme sen sivuillamme. Pakkauslista voi olla tehty päiväretkeä, yön yli retkeä tai viikonloppuvaellusta varten. Se voi olla myös esimerkiksi melontaretkelle tai fatbike-retkelle.

    Lähetä pakkauslistasi meille tekstinä tai kuvana sähköpostitse partioaitta@partioaitta.fi tai sosiaalisen median kanavissamme.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite