Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Eco-shell hoito-ohjeet

    Miten vedenpitävä kalvo toimii


    • Päällikangas, joka on tehty kierrätetystä polyesteristä, käsitellään fluorihiilittömällä (PFC-vapaa) pintakyllästeaineella, joka hylkii sadetta, vettä, räntää ja lunta.
    • Keskimmäisen kerroksen hydrofiilinen vedenpitävä kalvo estää tehokkaasti kaiken kosteuden pääsemisen ulkoa sisäpuolelle, samaan aikaan kun se kuljettaa kehosta muodostuvaa kosteutta kankaan ulkopinnalle, mistä se haihtuu pois. Kalvo on myös 100% tuulenpitävä ulkoapäin.
    • 3-kerroskuorivaatteessa, kuten Eco-Shellissä, ohut polyesterivuori suojaa kalvon sisäpuolta ja tekee vaatteesta pehmeän ja mukavan ihoa vasten. Tämä sisäpuolen kerros myös helpottaa kehon kosteuden kulkemista ulospäin ja kalvon läpi.
    • Tuulenpitävä päällikangas yhdessä vedenpitävän kalvon kanssa estää kylmän tuulen pääsemisen vaatteen sisäpuolelle ja pitää yllä lämpötilaa sisäpuolella.
    • 2.5 -kerroksisessa Eco-Shellissä vaatteen sisäpuolen printtikuviointi suojaa kalvoa ja on mukava ja pehmeä ihoa vasten.

    Eco-Shell®  3-layer Keyfeatures

    Materiaali :100% polyesteri
    Kalvo: 100% polyesteri
    Vesipilariarvo: 30 000 mm
    Hengittävyys: 26 000 g/m2/24h
    Paino: 130 g/m2


    Eco-Shell® 2,5-layer Keyfeatures

    Materiaali: 100% polyesteri
    Kalvo: 100% polyesteri
    Vesipilariarvo: 20 000 mm
    Hengittävyys: 15 000 g/m2/24h
    Paino: 110 g/m2

    Pesu ja hoito


    Kun vaatteesi on likainen tai tuoksuu pahalle, on aika pestä se. Tuuleta sitä ensin ja pyyhi pois irtonainen lika. Voit pestä Eco-Shell -tuotteesi kotona ihan tavallisessa pesukoneessa. Muista lukea erityisohjeet huolellisesti tuotteen pesu- ja hoito-ohjeista. Varmista että kaikki vetoketjut ja tarrakiinnitykset ovat kiinni ja suljettuina. Löysää kiristynauhat jotta tuote on mahdollisimman väljänä. Puhdista pesuaineen ylijäämät pesukoneestasi.

    Pese tuote 30°C -asteessa miedolla, nestemäisellä pesuaineella, joka ei sisällä huuhteluaineita. Älä käytä pesussa huuhteluaineita. Käytä normaalia pesuohjelmaa; mielellään ylimääräisen huuhtelun kera, jotta kaikki pesuaine on varmasti huuhtoutunut pois. Linkous tulisi tehdä matalilla kierroksilla. Ripusta vaate heti pesun jälkeen ja anna sen kuivua huoneenlämmössä.

    Kyllästeaineen uudelleenaktivointi


    Jos alkuperäinen kyllästys toimii vielä hyvin, tulee sinun kuitenkin uudelleenaktivoida se pesun jälkeen. Tämä tapahtuu lämmittämmällä tuotetta kuivauskaapissa tai saunassa 60°C muutaman minuutin ajan.

    Ajattele ennen kuin rumpukuivaat


    3-kerroskuorivaatteissa kuten Keb Eco-Shellissä , voit käyttää myös rumpukuivausta uudelleenaktivointiin. Emme kuitenkaan suosittele menetelmää 2.5-kerroskuoriin kuten Abisko Eco-Shelliin johtuen vaatteen sisäpuolelle aiheutuvan mekaanisen hankauksen riskistä , mikä voi vaikuttaa kalvon toiminnallisuuteen. Jos kuitenkin käytät rumpukuivausta, suosittelemme että laitat sen suojaavaan verkkokankaiseen pesupussiin ja katsot erityisen tarkkaan että vetoketjut ja tarrat ovat suljettuina.

    PFC-vapaa pintakylläste


    Kyllästäminen on tärkeää Eco-Shell -tuotteesi kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden takia. Kun päällikangas on kuivempi, hydrofiilinen kalvo toimii optimaalisesti ja kehosta muodostuva ja poispäin kulkeutuva kosteus pääsee haihtumaan tehokkaasti. Jos päällikangas kuitenkin pääsee kastumaan, se ei hengitä tehokkaasti - tai pahimmassa tapauksessa ei laisinkaan. Kaikissa uusissa Eco-Shell -tuotteissa on PFC-vapaa DWR (durable water repellency) eli pintakäsittely. Koska pintakäsittelyaine on kankaan päälle muodostuva pintakerros, se kuluu hiljalleen pois kun vaatetta käytetään ja pestään.

    Kun kankaan pinta ei enää hyljeksi vettä, on aika uusia pintakäsittely. Suosittelemme käsittelyyn fluorihiilitöntä (PFC-vapaa) spraytä, PFC-free Waterproofing Im-pregnation, joka kehitetty erityisesti Eco-Shelliä varten. Tuotetta löytyy myymälöistämme ja verkkokaupastamme täältä »

     

    Kuinka pintäkäsittely uusitaan    PFC-free Waterproofing Impregnation- suihketta on helppo käyttää Eco-Shell -tuotteesi kyllästämiseen, silloin kun olet esim. pessyt sen:

    • Ripusta vaate henkarille tai aseta se esim kylpyammeeseen.
    • Ravista pulloa ja suihkuta ainetta vaatteelle, suihkuttaen erityisen tarkasti alueet joilta kylläste kuluu yleensä helpoiten pois - esim hartioiden päältä ja takin etuosasta.
    • Käytä sientä jotta saat suihkeen levitettyä tasaisesti.
    • Anna vaatteen kuivua huoneenlämmössä.
    • Tuotteellasi on nyt hyvä vettähylkivyys, mutta jos haluat sen optimaaliseksi, voit aktivoida suihkeen lämmön avulla. Laita tuote kuivauskaappiin 60°C -asteeseen 30 minuutiksi.
    Huom: Emme suosittele muita kuin tässä oppaassa mainittuja lämmönlähteitä Eco-Shellin huollossa.

    Suosittuja Eco-Shell-tuotteita 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite