Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vihreämpi arki

    Vinkit vastuullisiin arjen valintoihin

    Hyvän mielen arki koostuu pienistä valinnoista ja teoista joka päivä. Oma juomapullo, termosmuki ja kestokassi ovat paitsi käytännöllisiä ja kauniita, vähentävät myös kertakäyttöjätteen määrää. Istuva reppu ja toimivat, ekologiset vaatteet motivoivat pyöräilemään ja kävelemään arkiset matkat huonommallakin säällä.

    Päivitä myös arkipukeutuminen luonnonmateriaaleihin. Merinovilla on miellyttävä ja luonnollinen materiaali jokaiseen päivään. Kokeile merinovillaisia t-paitoja, sukkia ja alusvaatteita etkä enää muita halua käyttääkään.

    Valitse monikäyttöisiä tuotteita ja pidä niitä pitkään. Huolla ja korjaa tarpeen mukaan ja lopulta laita kierrätykseen. Jos tarvitset uutta, valitse harkiten. Partioaitan valikoiman kaikkein ekologisimmat tuotteet tunnistat Vihreämpi valinta-merkistä. Vihreämpää arkea!

    Jaa vastuullinen vinkkisi

    Kerro meille kestävämmän arjen vinkkisi ja me kokoamme niistä vinkkipaketin Partioaitan sivuille. Vastuullisemman arjen valinnoista tulee huomaamatta osa ihan tavallista arkea.

    Jaa vinkkisi Partioaitan Facebookissa » tai sähköpostilla partioaitta@partioaitta.fi

    Tehdään muutos yhdessä!


    Vihreämpi valinta
    -tuotteet kuuluvat ekologisesti vastuullisempaan tuotevalikoimaamme. Näiden tuotteiden valmistajat ovat tehneet aktiivisia valintoja, jotta tuotteet olisivat aiempaakin ympäristöystävällisempiä. Tuotteet on valmistettu esimerkiksi kierrätetystä tai luonnonmukaisesti tuotetusta materiaalista, tuote on kierrätettävä ja sen valmistusprosessin ympäristövaikutuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Yhdessä voimme vaikuttaa, pienetkin ympäristöteot auttavat. 
    Vihreämpi valinta – paidat 
    Vihreämpi valinta – kengät 
    Vihreämpi valinta – takit 
    Vihreämpi valinta – reput ja laukut