Partioaitan leffailta: Wild - Villi vaellus

Partioaitan leffailta: Wild - Villi vaellus

Partioaitta järjestää leffaillan asiakkailleen 4.2. klo 17:45 Kinopalatsissa, Helsingissä. Pääsylippuja jaetaan Facebook-sivuillamme sekä uutiskirjeen tilaajillemme. Jos haluat jatkossa varmistaa lippujen saannin tuleviin leffailtoihin ja muihin tapahtumiimme, kannattaa tilata uutiskirjeemme ja tykätä Facebook-sivuistamme. Näiden kautta pääsääntöisesti tulemme liput jakamaan.

Lisäys 26.1.: Suuren kysynnän johdosta olemme siirtäneet leffaillan suurempaan saliin Kinopalatsissa. Lippuja jaetaan jonotuslistalla oleville järjestyksessä. Valitettavasti kaikille ei siltikään lippua riitä. Jos olet liittynyt jonotuslistalle, saat sähköpostiisi tiedon lipusta ja kuinka sen saat. Jos olet jonotuslistalla etkä ole saanut sähköpostia, et ole riittävän korkealla listalla.

PAta Degerman tarinoimassa Partioaitan leffaillassa

Ennen elokuvaa on Pata Degerman tarinoimassa reissuistaan ja alustamassa illan elokuvaa.

Tykkää Partioaitan Facebook-sivuista

Tilaa Partioaitan uutiskirje

Wild - Villi vaellus. Partioaitan järjestämä leffailta asiakkailleen.

Illan elokuvana nähdään menestyskirjaan ja kirjailija Cheryl Strayedin omakohtaisiin kokemuksiin perustuva elokuva Wild. Elokuvan pääosissa nähdään roolistaan Oscar-ehdokkuuden napannut Reese Witherspoon. Vuosien levottomuus, huumeriippuvuus ja avioliiton hajoaminen ajavat Cherylin (Witherspoon) tekemään hetken mielijohteesta yllättävän päätöksen: hän päättää kävellä yksin Meksikon rajalta Kanadan rajalle ulottuvan Pacific Crest Trail -vaellusreitin, seuranaan vain jättimäinen rinkka. Ilman aiempaa vaelluskokemusta Cheryl lähtee etsimään itseään. Elokuva sisältää voimakkaita kohtauksia, eikä sovellu alle 12-vuotiaille.

Wild - Villi vaellus
Wild (2014)

Lajityyppi: Draama, elämäkerta
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Jean-Marc Vallée
Pääosissa: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski,
Kesto: 1h 54 min
Ikäraja: 12

Kommentit