Partioaitan uusi brändi Picture Organic esittelyssä - Yrjönkatu

Partioaitan uusi brändi Picture Organic esittelyssä - Yrjönkatu

14.9. klo 20 Yrjönkadun myymälässä esittelemme uuden tuotemerkin Picture Organic Clothingin. Tule mukaan Klubi-iltaan, arvomme kaikkien osallistujien kesken tyylikkään mustan värisen Soavy 30L -repun! Illassa on puhumassa Picture Organic Clothingin perustaja ja toimitusjohtaja Julien Durant!

Voita Picture Organic Soavy 30L -reppu! Julien Durant Picture Organic Clothing perustaja ja toimitusjohtaja

Picture Organic Clothing perustettiin vuonna 2008 kolmen kaveruksen toimesta, joilla oli yhteinen päämäärä; olla ympäristöystävällisempi vaihtoehto urheilu-ja vapaa-ajan vaatetuotemerkeille. Picturen tunnuspiirteisiin kuuluu oman näköinen design, värikkäät kuosit ja vihreät arvot yhdistettynä kuluttajaystävälliseen hinnoitteluun.

Picture Organic Clothing valmistaa ulkoilu- sekä laskuvaatteita, joiden materiaaleina käytetään kierrätysmuovista valmistettua polyesterikangasta. Puuvillatuotteet valmistetaan luomupuuvillasta ja printeissä käytetään aina vain vesipohjaisia värejä.

Partioaittaan Picture Organicin tuotteita tulee myyntiin syyskuun aikana.

Perustamisen jälkeen vauhti on ollut kovaa ja merkin suosio on levinnyt laajalle maailmalla; arvostetun ISPO Award palkinnon voitto vuosina 2013 ja 2014 ”Environmental Excellence” sarjassa on vain lisännyt brändin suosiota entuudestaan. ISPO palkinnot on voitettu myös vuosina 2015 ja 2016. 2015 palkinto tuli Picturen laskukypärällä, joka on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista. Tänä vuonna palkinto tuli uudella Eno 2.0 takilla.

Picture Organic Clothing onkin erinomainen lisä Vihreämpi Valinta- tuoteperheeseemme, jonka kautta tuomme kuluttajien tietoisuuteen ekologisemmin valmistettuja ulkoilutuotteita. Voit laskea tuotteen hiilijalanjäljen Picture Organic Clothingin sivuilla.

HUOM! Esitys pidetään englanninkielellä.

Illassa on mukana Outward Bound Finland esittelemässä hyväntekeväisyyskohteenamme olevaa projektiaan. Lue projektista ja Ympäristöbonuksesta tarkemmin.

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Yrjönkatu 36, Helsinki (katso Google-kartta)
Aika: 14.9. klo 20-21.30

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Picture Organic Clothing

Kommentit