Partioaitta ja Pata yhteistyöhön

Partioaitta ja Pata yhteistyöhön

Partioaitta on solminut yhteistyösopimuksen löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degermanin kanssa. 

Patrick ”Pata” Degerman on kenties ainoa suomalainen, joka voi kutsua itseään löytöretkeilijäksi. Hän on tunnettu retkistään paikkoihin, joissa kukaan ei ole koskaan aiemmin käynyt. Hän on hiihtänyt, melonut ja valoittanut vuoria. Hän on tehnyt retkiä mm. Antarktikselle, Afrikkaan, Himalajalle, Amazoniin,
Grönlantiin ja Fijille. Hän on valloittanut ja nimennyt Antarktiksella sijaitsevan Mount Sisun yhdessä vuorikiipeilijä Veikka Gustafssonin kanssa.

Partioaitan ja Patan yhteistyö alkaa virallisesti vuoden 2015 alussa. Käytännössä yhteistyö tarkoittaa mm. sitä, että Pata tulee järjestämään koulutuksia Partioaitan henkilökunnalle, testaamaan Partioaitalle uusia tuotteita sekä auttamaan asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa myymälöissämme. 

Partioaitan verkkosivuja ja Facebookia seuraamalla saat tietää milloin Patan voi tavata myymälässämme. Patan hauskoja ja jännittäviä kertomuksia kannattaa käydä kuuntelemassa. Tätä odotellessa voit tutustua Pataan hänen seikkailuistaan kertovassa kirjassa Löytöretkeilijä Pata.


Löytöretkeilijä Pata

Kirja sisältää humoristisella otteella kerrottuja, mielenkiintoisia tarinoita Patan retkistä sekä runsaasti kuvia eri retkikunnista. 

Kirjoittanut Tua Ranninen.

Katso kirjan tarkemmat tiedot: Löytöretkeilijä Pata

 

Löytöretkeilijä Pata

Kommentit